NAVIJAČI FULAMA SE OGLASILI SAOPŠTENJEM: Jokanović je jedan od najvećih u istoriji!
Velike stvari je radio Slaviša Jokanović u Fulamu, Foto: Reuter

lepe reči za bivšeg trenera

NAVIJAČI FULAMA SE OGLASILI SAOPŠTENJEM: Jokanović je jedan od najvećih u istoriji!

Udruženje je razočarano zbog toga što Slaviša Jokanović ide iz kluba - napisali su u saopštenju

Objavljeno:

Već nedeljama se provlačila priča da je Slaviša Jokanović na pragu otkaza, verovali su mnogi da će se izvući iz krize, ali uprava kluba iz Londona više nije želela da ga čeka i nakon lošeg početka sezone u Premijer ligi uručena mu je zahvalnica za dosadašnji radi, a na njegovog mesto došao je Klaudijo Ranijeri.

- Udruženje je razočarano zbog toga što Slaviša Jokanović ide iz kluba. I želi da javno istakne zahvalnost za sve uspehe koje je Fulam ostvario za tri njegove godine na funkciji trneera. Ranije ove nedelje, klub je izrazio želju da Jokanović ostane i pitanje da li je njegova smena došla prerano ostaće predmet debate.

- Nasledio je tim bez pravca, zbrkan klub i nemirnu navijačku bazu, a uspeo je da proizvede ekipu kojoj su se divili kao retko kome u Čempionšipu. Igrala je sa stilom i poletom i u onom nezaboravnom meču na Vembliju izborila se za promociju u Premijer ligu. To što je sve to učinjeno uz u javnosti dobro ispraćeno remetilačko ponašanje iz pozadine, što je uprkos provokacijama ostao miran i dostojanstveno odlučan, to sve njegov učinak čini izuzetnim. Slav odlazi kao jedan od najvećih trenera u Fulamovoj istoriji - piše u saopštenju udruženja Fulamovih navijača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.