HOROR NASRED ULICE: Pokušan atentat na fudbalera! Navijač pucao na igrača svog kluba!
Huan Sebastijan Kvintero je preživeo atentat, Foto: Printscreen/Youtube/Noticias Caracol

Užas

HOROR NASRED ULICE: Pokušan atentat na fudbalera! Navijač pucao na igrača svog kluba!

Šokantni napad u Kolumbiji digao je ponovo javnost na noge

Objavljeno:

Nove šokantne i užasavajuće informecije nam stižu iz Kolumbije.

Huan Sebastijan Kvintero je preživeo pokušaj atentata i to od strane navijača kluba za koji igra.

U Kaliju nasred ulice je ispaljeno šest metaka na automobil u kome su se nalazili fudbaler i njegov brat, ali na svu sreću su prošli bez ikakvih povreda.

- Stigao sam do svoje zgrade i čuo sam da mi neko kuca na prozor automobila. Uperio je pištolj u mene i rekao: 'Ubiću te, kučkin sine!' Trebale su mi dve - tri sekunde, a onda sam dao gas i pobegao. Pocao je i pogodio vrata, a brat i ja samo na sreću ostali nepovređeni. Jedino što sam video na napadaču bila je trenerka Deportivo Kali - ispričao je Kvintero.

On je na saslušanju u policiji ispričao da je dobijao pretnje preko poruka, ali da nije obraćao pažnju na to, jer je uobičajena stvar da fudbaleri dobijaju takve vrste poruka.

Pretpostavlja se da je razlog za atentat to što neki ozlojeđeni navijač nije mogao da oprosti poraz od Santa Fea u četvrtfinalu Kopa Sudamerikana, a da je Kvintera proglasio za glavog krivca.

Ovaj fudbaler je celu svoju dosadašnju karijeru proveo u Deportivu iz Kalija, osim kratke pozajmice u Sportingu iz Hihona, ali nije uspeo da se nametne.

Kolumbija je poznata po brojnim napadima, pa čak i ubistvima sportista. Posle Mundijala u Rusiji su Karlos Baka i Matijas Uribe dobijali pretnje smrću, a svi dobro pamte užas iz 1994. godine kada je Andres Eskobar ubijen zato što je postigao autogol na meču protiv SAD na Svetskom prvenstvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.