ZAŠTO JE STAVIO PIŠTALJKU, A NIJE SVIRAO NIŠTA?! Zvezdin gol je neregularan, ali joj je poništen čist pogodak!
Sporni trenutak na meču u Surdulici, Foto: Printscreen/Youtube/ srbix

Tvrdi Ekspert

ZAŠTO JE STAVIO PIŠTALJKU, A NIJE SVIRAO NIŠTA?! Zvezdin gol je neregularan, ali joj je poništen čist pogodak!

Sudijski ekspert smatra da je sudija Nikolić napravio dve krupne greške na meču Dinamo - Crvena zvezda

Objavljeno: 10:07h

Stručni konsultant televizije Arena sport, Igor Radojičić, smatra da je pogodak Crvene zvezde protiv Dinama iz Vranja bio neregularan.

Ovo se odnosi na pogodak Nikole Stojiljkovića, koji je uzeo loptu golmanu Vranjanaca kada je ovaj pokušao da ga predribla i potom pogodio praznu mrežu.

Ipak, sudijski ekspert smatra da je Stojiljković tom prilikom napravio prekršaj, što se mnogim gledaocima i učinilo, ali sudija Bojan Nikolić nije ništa dosudio već je pokazao na centar. Takođe se ni golman Đurić, niti iko od igrača Dinama nije bunio.

- Sudija stavlja pištaljku u usta kao da hoće da svira prekršaj. To mi je dalo ideju da je možda prihvtaio možda sugestiju nekog od pomoćnika. ipak iz drugih uglova je više nego očigledno...Da sudija ovo može sada da vidi, nemam dilemu da bi dosudio prekršaj. Zašto je stavio pištaljku usta, a nije svirao ništa to ne znam - rekao je Đurić.

Ipak, sa druge strane Radojičić smatra da je Zvezda i oštećena za gol koji je postigao Dejan Joveljić, a koji je poništen zbog ofsajda. Ekspert kaže da po njemu nije bilo nedozvoljene pozicije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.