TUMBAKOVIĆ IZBEGAVA DA IZGOVORI - MARAKANA: Na tom stadionu sam uspešniji nego u mom Hramu fudbala!
Ljubiša Tumbaković, selektor Crne Gore, Foto: Dado Đilas

princip

TUMBAKOVIĆ IZBEGAVA DA IZGOVORI - MARAKANA: Na tom stadionu sam uspešniji nego u mom Hramu fudbala!

Na pitanje kakvu atmosferu očekuje u Beogradu, prisetio se duela Pod Goricom i istakao da je atmosfera u Crnoj Gori bila previše gospodska

Objavljeno:

Ljubiša Tumbaković, selektor Crne Gore vraća se na stadion Crvene zvezde, gde je poslednji put bio kao trener Partizana na 117. Večitom derbiju.

Tumbaković je pred dolazak u Beograd sa Crnom Gorom u okviru 5. Lige nacija najavio da očekuje bolju partiju u odnosu na meč iz Podgorice.

Zanimljivo je da Tumbaković nije želeo da izgovori ime Zvezdinog stadiona, dok je zdanje svog Partizana nazvao Hramom fudbala.

- Mislim da sam na tom stadionu bio uspešniji nego u hramu fudbala. Pod hramom, mislim naravno na Partizanov stadion - rekao je uz osmeh, Tumbaković na konferenciji za medije u Podgorici.

Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbaković foto: Reuter/Stevo Vasiljevic

Na pitanje kakvu atmosferu očekuje u Beogradu, prisetio se duela Pod Goricom i istakao da je atmosfera u Crnoj Gori bila previše gospodska.

- Možda je atmosfera kod nas bila i previše gospodska. Mi smo želeli da budemo dobri domaćini i to su prepoznali ljudi iz FS Srbije, zahvalili se na prijemu. Na kraju, dali smo im i bodove. Mislim da bi bilo korektno da se i oni tako ponašaju u Beogradu. Bilo bi lepo da se napuni taj stadion - ponovo je Tumbaković izbegao da izgovori njegovo ime.

Stadion Crvene zvezde
Stadion Crvene zvezde foto: Espreso.co.rs

Crna Gora u Beograd dolazi nekompletna, ali Tumbaković se nada da će njegov tim odigrati bolje nego u Podgorici, iako je to po imenima slabiji tim.

- Razmišljali smo da ćemo imati kompletan sastav, ali sada smo u lošoj situaciji nego što smo bili. Ne govorim zato što se žalim, već zato što su to činjenice... Idemo u Beograd sa ekipom koja je po imenima slabija, ali to ne znači da ćemo da odigramo slabije. Naprotiv, mislim da ćemo da odigramo daleko bolju utakmicu i tako ćemo se pripremati - kazao je Tumbaković

Reprezentativci Crne Gore
Reprezentativci Crne Gore foto: AP/Mindaugas Kulbis

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.