VULETIĆ ZA ESPRESO: Svako se češe tamo gde ga svrbi! Terzić i Njegoš imaju samo jednu zajedničku stvar - Crnu Goru!
Vladimir Vuletić, Foto: Beta/Branislav Božić

izjava

VULETIĆ ZA ESPRESO: Svako se češe tamo gde ga svrbi! Terzić i Njegoš imaju samo jednu zajedničku stvar - Crnu Goru!

"Po toj njegovoj neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadašnji trener PSŽ, Tomas Tuhel i dobio na poklon dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos činjenici da je Tuhel tokom svoje igračke karijere u Študgerter Kikersu i Ulmu najčesće nosio baš broj 6 na dresu"

Objavljeno: 19:01h

Profesor Vladimir Vuletić koji je i potpredsednik fudbalskog kluba Partizan obratio se našem portalu kako bi demantovao navode generalnog direktora Crvene zvezde, gospodina Terzića koji je u izjavi za jedan srpski mediji istakao da je dres sa brojem 4 koji je Partizan poklonio Jirgenu Klopu zapravo aluzija na poraz Crvene zvezde u Liverpulu od 4:0.

Tim povodom, prenosimo njegovo saopštenje u celosti:

- U svojoj taštini oholosti, čovek, za kojeg 20 dana nismo čuli nista o poslednja dva rezultata kluba koji predvodi, sada imputira Partizanovim čelnicima nekakvu nezrelost i objašnjava da je dres sa brojem 4, poklonjen kao znak pažnje Jirgenu Klopu, nekakva aluzija na broj primljenih golova Zvezde u Liverpulu. Kao mali prilog njegovoj doktorskoj disertaciji, sklon sam da ga podsetim da je Klop najveći deo svoje igraćke karijere nosio broj 4 na dresu. Ovaj je trener pokazao izuzetno poštovanje prema Srbiji noseci na reveru znak Natalijine ramonde i Albanske spomenice u znak sećanja na veliki trijumf Srbije nad njegovom zemljom u Velikom ratu.

Jirgen Klop
Jirgen Klop foto: AP

To poštovanje ovom njegovom gestu, naše crveno-belo navijacko aerodromsko osoblje nije uzvratilo istom merom a ostaje prava misterija kojim je deduktivnim metodom uvaženi doktor tumaćio simboliku broja 4 izuzev po onoj narodnoj da “se svako češe tamo gde ga svrbi”.

foto: FK Partizan

Po toj njegovoj neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadašnji trener PSŽ, Tomas Tuhel i dobio na poklon dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos činjenici da je Tuhel tokom svoje igračke karijere u Študgerter Kikersu i Ulmu najčesće nosio baš broj 6 na dresu. Nije on propustio ni da parafrazira Njegoša govoreći kako to “biva sto biti ne može”.

Njegoš i direktor Zvezde imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage Interpola - izjavio je Vladimir Vuletić

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić foto: Dragana Udovičić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.