SKROMNI LUKA JOVIĆ: Važna je timska pobeda, a ne što sam ja prvi na listi strelaca
Luka Jović postiže gol protiv Šalkea, Foto: EPA/Armando Babani

PRIORITET

SKROMNI LUKA JOVIĆ: Važna je timska pobeda, a ne što sam ja prvi na listi strelaca

Na svakom meču postigao je gol

Objavljeno:

Kralj strelaca Bundeslige je fudbaler Ajntrahta Luka Jović.

U pobedi protiv Šalkea od 3:0 postigao je dva gola, ukupno devet iz isto toliko utakmica. Pohvale na račun "srpskog Falkaa" samo se nižu, ali reprezentativac Srbije prednost daje timu, a ne sebi.

- Trenutno imamo osećaj kao da letimo. Ipak, ta lista strelaca i nije tako bitna, barem za mene. Ono što me interesuje jesu jedino rezultati, tačnije da pobeđujemo. Komplimenti svim kolegama koji su mi pomogli da postižem ove golove. Odlično se slažemo, dobri smo prijatelji svi u ekipi i svako maksimalno pomaže onom drugom - rekao je Luka Jović o svom uspehu i o saradnji sa kolegama iz napada Sebastijanom Halerom i Antom Rebićem.

Svi hvale srpskog igrača.

- Jović je najbolji među nama - rekao je Nemac.

Nemački mediji su Rebića, Jovića i Halera prozvali "paklenom trojkom", a razloga za zadovoljstvo imali su i trener Adi Hiter i direktor Fredi Bobić.

- Luka radi neverovatno dobar posao za nas. Ima pravu bombu od udarca, on je naša gol mašina - izjavio je trener Ajntrahta.

Blistava karijera je pred Jovićem.

- Jako je lepo što imamo mogućnost da igramo sa trojicom ovakvih napadača. Luka se dokazao ovde. Nije mu isšlo u Lisabonu, ali ovde ga svi dobro pamte. Volimo da vidimo takve igrače kod nas u Frankfurtu. On je neverovatan napadač, prava je lisica u kokošinjcu! Ako još bolje bude shvatio šta treba da radi kada je malo ulevo ili udesno, može da postane napadač svetske klase - rekao je direktor nemačkog tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.