IDEMO DA POKORIMO EVROPU: Optimistične izjave selektora pred šampionat Starog kontinenta!
Luka Jović u dresu mlade reprezentacije, Foto: Starsport©

optimista

IDEMO DA POKORIMO EVROPU: Optimistične izjave selektora pred šampionat Starog kontinenta!

Njegovi odlični rezultati sa ''Orlićima'' propraćeni su i u inostranstvu, pa raste interesovanje i za Đorovićeve usluge, pogotovo iz Španije

Objavljeno:

Mlada reprezentacija Srbije ostvaruje odlične rezultate pod vođstvom selektora Gorana Đorovića.

''Orlići'' su se ''prošetali'' kroz kvalifikacionu grupu i bez poraza izborili plasman na Evropsko prvenstvo. A da se naš tim tu neće zaustaviti, selektor je naglasio u izjavi za Novosti, gde je najavio borbu za titulu prvaka Evrope.

- Ako nam dodeljuju ulogu favorita, mi ćemo je prihvatiti, jer nismo igrali, radili, pobeđivali godinu dana da bismo na EP otišli bez ambicija. Idemo da pokušamo da postanemo evropski prvaci. Ovim ne želim da opteretim igrače, ali oni svojim kvalitetom, pedigreom, posvećenošću imaju kredibilitet da budu najbolji u Evropi. Imamo teren, on će pokazati ko je najbolji - poručio je Đorović.

Goran Đorović, selektor reprezentacije Srbije
Goran Đorović, selektor reprezentacije Srbije foto: Starsport©

Njegovi odlični rezultati sa ''Orlićima'' propraćeni su i u inostranstvu, pa raste interesovanje i za Đorovićeve usluge, pogotovo iz Španije.

Ipak, on tvrdi da o tome sada uopšte ne razmišlja, jer želi da započeti posao u reprezentaciji završi na najbolji mogući način.

- Koncentrisan sam samo na mladu reprezentaciju, imam obavezu prema FSS i nisam neko ko ne završava svoj posao. Zahvalan sam predsedniku Slaviši Kokezi, a posebno preminulom Goranu Bunjevčeviću bez koga ni ja ne bih bio ovde - zaključio je Đorović.

Goran Đorović, selektor u21 reprezentacije Srbije
Goran Đorović, selektor u21 reprezentacije Srbije foto: Beta/Dragan Gojić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.