NAVIJAČI ODUŠEVLJENI IDEJOM: Nemanja Vidić bi da preuzme voljeni klub!
Nemanja Vidić, Foto: Profimedia

OPAAAAAA!!!

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI IDEJOM: Nemanja Vidić bi da preuzme voljeni klub!

Tako su bar engleski mediji protumačili njegove jake reči

Objavljeno:

Navijači Mančester junajteda se hvataju za slamke, kao i engleski novinari koji prate ovaj klub. Posle interesantnih reči Nemanje Vidića u emisiji pred derbi Mančestera, u kojoj je pričao da ima puno poverenje u Žozea Murinja, ipak je nagovestio nešto za šta su se engleski mediji uhvatili kao pijani plota - da želi da postane trener.

Nije izričito rekao čiji:

Vidić gost emisije pred derbi Mančestera
Vidić gost emisije pred derbi Mančestera foto: Printscreen

- Ako Murinjo posle ovoga krene da pobeđuje onda ja kao navijač neću biti ljut u slučaju da dobijemo 10 utakmica zaredom. Da budem iskren, u budućnosti bih želeo da budem menadžer. Voleo bih da naučim još neke stvari. Da kritikujem Murinja sada, a u perspektivi želim da bude trener - to ne bi bilo pošteno. On je čovek koji je osvojio mnogo trofeja. U redu, to nije Mančester koji smo navikli da gledamo, ovo je Murinjov Mančester. Kada je dolazio morali ste da znate šta da očekujete, kakvu vrstu fudbalu. On je tako igrao i u Interu, u Čelsiju manje više, možda samo malo otvorenije u Realu. Na kraju krajeva to je "Murinjo fudbal - istakao je legendarni Nemandža.

Neki mediji su čak izričito objavili da Vidić želi Murinjov posao, a iako to nije potpuno istinito, navijači Crvenih đavola su na društvenim mrežama poludeli od sreće što bi nekadašnji kapiten koji je sa Junajtedom osvojio sve mogao da se vrati u sportski sektor kluba sa Old Traforda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.