SPREMNI SU DA PLATE OZBILJNU LOVU: Ponajbolji igrač Superlige na zimu napušta Srbiju!
Aleksa Vukanović daje gol Partizanu, Foto: Youtube / Printscreen

BILO JE KRAJNJE VREME

SPREMNI SU DA PLATE OZBILJNU LOVU: Ponajbolji igrač Superlige na zimu napušta Srbiju!

I to da se preseli na Daleki istok

Objavljeno:

Uoči zimskog prelaznog roka, sve se glasnije priča da će Aleksa Vukanović, fantastični napadač Napretka iz Kruševca u Južnu Koreju. Pred najboljim golgeterom Superlige i predsednikom kruševačkog superligaša Markom Miškovićem uskoro će se naći i konkretna ponuda Gangvona, trenutno drugoplasiranog tima tamošnje K-lige, piše Žurnal.

Navodno, prema vestima sa Dalekog istoka, Korejci su spremni da plate 600.000 evra klubu za angažman još jednog fudbalera iz Napretka.

Vukanoviću (najbolji strelac Superlige sa 10 golova i 2 asistencije) je put utabao nekadašnji saigrač - Uroš Đerić. Sa 24 gola u 35 utakmica, prvi strelac Gangvona i drugi K-lige, preseliće se u januaru na kineske terene, ostavljajući istovremeno upražnjenu poziciju u napadu.

Korejski klub trebalo bi da od Đerićevog transfera inkasira između tri i tri i po miliona evra, skoro deset puta više od prethodno plaćenog obeštećenja Napretku za transfer, pre dve godine.

Gangvon, dva kola pre kraja tamošnjeg prvenstva, zaostaje za liderom Dauegom samo bod, a predstavnici kluba se vrlo brzo očekuju u Srbiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.