SPEKTAKL ZA MILOJEVIĆA I EKIPU: Jug pozdravio junake Lige šampiona, gorele ulice!
I pop navija za Zvezdu, Foto: Espreso.co.rs

južna srbija navija za zvezdu

SPEKTAKL ZA MILOJEVIĆA I EKIPU: Jug pozdravio junake Lige šampiona, gorele ulice!

Održana je treća po redu "Zvedina noć" u Leskovcu

Objavljeno: 19:29h

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku, to se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama, veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga.

Udruženje navijača Crvene zvezde iz Leskovca krajem svake kalendarske godine organizuje druženje koje okuplja sve one kojima je Zvezda u srcu. Zato ne čudi što je interesovanje i ovog puta bilo ogromno i što je nekoliko stotina navijača dočekalo delegaciju kluba nakon pobede nad Dinamom iz Vranja. Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu predstavnicima kluba iz Ljutice Bogdana.

U druženju sa navijačima u Leskovcu uživali su šef stručnog štaba Vladan Milojević i njegov asistent Vladimir Janković, igrači Dejan Joveljić, Veljko Simić i Stefan Hajdin, kao i predsednik kluba Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, poslovni direktor Sefan Pantović i legende Jovan Kule Aćimović i Vladimir Petrović Pižon.

Veliku zahvalnost svima koji su uveličali „Zvezdinu noć” iskazao je Bojan Stojanović, predsedik Udruženja navijača Crvene zvezde iz Leskovca i član Skupštine našeg kluba. On je čestitao ekipi na ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu i istakao zadovoljstvo što ova manifestacija raste i postaje tradicionalna.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao trener Vladan Milojević. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa igračima, trenerima i legendama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.