ŽIVOT POSLE LIVERPULA: Zvezda zgromila Dinamo, ali svi pričaju o prvom golu i sudiji Đokiću!
FK Crvena zvezda, Foto: Reuters

SUPERLIGA, 16. KOLO

ŽIVOT POSLE LIVERPULA: Zvezda zgromila Dinamo, ali svi pričaju o prvom golu i sudiji Đokiću!

Sve dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 16:51h

Crvena zvezda nastavlja sa fanastičnim nizom rezultata. Posle pobede nad velikim Liverpulom od 2:0, pao je i Dinamo iz Vranja i to uz postignut gol više, a opet netaknute mreže - 3:0. Ovoga puta nije branio Borjan već Zoran Popović.

Nominalni domaćin na stadionu u Surdulici se dobro držao do 28. minuta, kada se dogodio neverovatan kiks. Kiksnula su dva čoveka - golman Dinama Uroš Đurić i sudija Nenad Đokić.

Ovaj prvi je hteo da dribla Nikolu Stojiljkovića i ostavi nebranjenu mrežu posle jednog povratnog pasa iz odbrane, a bivši napadač Brage ga je očigledno spotakao. Sudija Đokić ništa nije svirao, pa je Stojiljkoviću bilo lako da ubaci loptu u nebranjenu mrežu.

U drugom poluvremenu, crveno-beli su odmah povećali prednost na 2:0 preko Srđana Babića, da bi preko Simića u 56. minutu postavili konačan rezultat. Međutim, iako Marko Marin nije postigao nijedan gol, mora da se pomene da je njegov kreativni doprinos u Surdulici verovatno i glavni razlog ovako ubedljivog trijumfa...

To se posebno vidi kod trećeg, najlepšeg gola, tačnije pogotka posle najlepše akcije do tada.

Na ovom meču je i Nenad Milijaš dobio šansu da oseti teren, tako da je ekipa Vladana Milojevića uspela da nadomesti izostanak više od pola ekipe koja je bila bolja od Redsa prethodnog utorka.

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite na našem lajv-blogu.

KRAJ MEČA U SURDULICI!

84' Prilika za Dinamo, šut pravo u Zorana Popovića.

70' Crveno-beli rutinski održavaju stečenu prednost.

63' Dejan Joveljić je postigao gol, ali je bio u ofsajdu. Nije se bunio, pa je odmah bilo jasno da je bio svestan nedozvoljene pozicije.

Dejan Joveljić
Dejan Joveljić foto: FK Crvena zvezda

62' Zakarija Suraka je imao priliku, ali nije bio precizan posle dobrog centaršuta. Glavom je sa pet, šest metara promašio ceo gol.

58' Nova velika šansa za Veljka Simića, odličan udarac, tik pored stative. Marin je opet bio organizator akcije, igra odlično u Surdulici, a podsetimo, bio je redovan stanovnik Stamford Bridža. To se zove srce na teren! Na terenu je opet Dejan Joveljić, da vidimo hoće li opet postići pogodak čim se pojavi na terenima Superlige.

56' 3:0 ZA CRVENU ZVEZDU! Dijagonala Marka Marina za Hajdina, ovaj lepo asistira za Veljka Simića, koji smireno ubacuje loptu u mrežu.

54' Đurišić je šutirao iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla malo preko gola.

48' ZVEZDA VODI SA 2:0! Strelac je Srđan Babić.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Zvezda je imala sreće što vodi sa 1:0.

44' Dobra akcija Stojiljkovića, Milića i Ebesilija, na kraju je promašio Zvezdin stranac.

41' Od gola crveno-beli više nego lako kontrolišu meč. I dalje je pitanje da li je arbitar Nenad Đokić (ozloglašeni) dobro video tu situaciju kada je precizan bio bivši napadač Brage.

28' Veliki kiks golmana Dinama Đurića, to je iskoristio Nikola Stojiljković... ZVEZDA VODI SA 1:0!

25' Evo situacije ispred gola Dinama, umalo da Gašić napravi ozbiljan problem domaćem timu, Nemanja Milić i Nikola Stojiljković su bili u situaciji da zaprete.

22' Posle onog udarca Gobeljića, crveno-beli nisu stvorili nijednu ozbiljniju situaciju pred golom Dinama.

15' Dinamo ima više od igre. Nekoliko ozbiljnih šansi za nominalnog domaćina na ovom meču.

7' Šut Sićovića iz daljine, Dinamo je već imao dva dobra napada, ovoga puta Zoran Popović je bio siguran. S druge strane Gobeljić je bio u prilici, ali je intervenisao golman Đurić uz malo muke.

1' Utakmica je počela!

14:15 - Evo i sastava obe ekipe. Kao što možete da vidite, u ekipi crveno-belih su se vratili Nikola Stojiljković i Nemanja Milić.

Dinamo (4-2-3-1): Đurić - Stanković, Veškovac, Gašić, Sićović - Đurišić, Karapandžić - Pavišić, Nedeljković, Suraka - Dimitrov.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Popović - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Jovičić, Ebesilo - Milić, Marin, Simić - Stojiljković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.