NOVI MIRKOVIĆEVSKI TRIJUMF PARTIZANA: Rikardo i Ivanović za slavlje Grobara, Radnik nije uspeo opet da iznenadi!
Fudbaleri Partizana slave gol, Foto: Starsport©

Superliga, 16. kolo

NOVI MIRKOVIĆEVSKI TRIJUMF PARTIZANA: Rikardo i Ivanović za slavlje Grobara, Radnik nije uspeo opet da iznenadi!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog

Objavljeno: 15:07h

Partizan je upisao novu pobedu u ovoj sezoni Superlige pošto je sa minimalnih 2:0 slavio nad Radnikom iz Surdulice, jedinim timom koji mu je u prvom delu sezone uzeo skalp.

Crno-beli su golom Rikarda Gomeša, kada se dobro snašao u 42. minutu, postigli vodeći gol, a u drugom poluvremenu su promašili mnogo prilika da taj trijumf bude još i veći.

Posebno je interesantan bio onaj promašaj Nemanje Nikolića.

Ipak, u 90. minutu odlično se namestio Đorđe Ivanović i postigao veoma lep gol za spokoj crno-belih u sudijskoj nadoknadi vremena.

Bio je ovo već deseti meč crno-belih u Superligi bez primljenog gola, pa je jasno da i ova pobeda ima potpis Zorana Mirkovića, čoveka po čijem stilu fudbala se vidi da je igrao u Juventusu...

Radnik je u problematičnoj situaciji, pošto se nalazi pri samom dnu tabele, ali je u poslednja tri meča zabeležio čak dve pobede, pa se izvukao sa pretposlednjeg mesta. Crno-beli su zadržali treću poziciju, iako je Čukarički takođe slavio nad Zemunom sa 3:0 u gostima i samo je na bod iza beogradskog rivala.

Na ostala dva meča u ovom terminu, Bačka - Voždovac i Mačva - Spartak završeni su bez golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

90' ĐORĐE IVANOVIĆ POSTIŽE GOL ZA 2:0! Crno-beli odnose trijumf!

71' Ređaju se promašaji crno-belih, da neće možda opet biti kažnjeni za to?

53' Nikolić je spojio Rikarda sa golom, ali je Vasiljević sjajno odbranio šut bivšeg najboljeg strelca portugalske druge lige.

49' Šta je sada promašio Nemanja Nikolić. Marko Janković mu je loptu nabacio bukvalno na prazan gol, a ovaj je prebacio prečku!

46' Dragan Žarković, koga je Danilo Pantić napucao loptom početkom meča je napustio teren, a zamenio ga je Vladan Pavlović.

POLUVREME!

42' PARTIZAN JE KONAČNO POSTIGAO GOL. Rikardo Gomeš je bio strelac, a akciju su mu pripremili Marko Janković i Nemanja Nikolić. Zaobišao je golmana uz mnogo muke, i onda smestio loptu u mrežu.

31' Danilo Pantić je izašao van terena. Čini se da nije bilo povrede, ali je Pantić odmah otišao u svlačionicu, pa ni tu opciju ne treba isključiti.

Svetozar Marković u duelu sa igračem Radnika
Svetozar Marković u duelu sa igračem Radnika foto: Starsport©

29' Najbolja šansa na meču za sada. Nikolić je dodao do Rikarda, ovaj lepo zalomio u kaznenom prostoru, šutirao pored Milovanovića i Stevanovića, ali je golman Vasiljević odlično reagovao i sačuvao svoj gol. Mirković je već spremio prvu izmenu, na teren će Nebojša Kosović, čini se da je ovo taktička promena, jer niko u redovima domaće ekipe nije povređen.

25' Povici protiv uprave i dalje traju, a u ovom momentu je odličnu šansu imao Radnik, Zlatanović je pokušao da uposli saigrače u šesnaestercu, ali je bio zamalo neprecizan.

Milanović i Mirković
Milanović i Mirković foto: Starsport©

22' Grobari opet viču - Uprava, napolje! Ne sviđa im se ni kako crno-beli izgledaju na ovom meču.

19' Pantić je naleteo na jednu loptu, šutirao iz prve, ali je pogodio Dragana Žarkovića u bubreg, pa je ovaj ostao da leži na travi od siline udarca.

17' Prva konkretnija situacija pred golom Radnika, Nemanja Nikolić je šutirao sa 18 metara, ali je lopta otišla malo preko gola.

1' Utakmica je počela!

12.01 - Poznati su i sastavi obe ekipe. Inače, Goran Zakarić je i dalje povređen, pa zbog toga nije ni u protokolu.

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Pantić, Đerlek, Janković - Gomeš, Nikolić.

RADNIK: Vasiljević, Mladenović, Milovanović, Žarković, Stevanović, Pantelić, Stojanović, Nikolić, Keremeh, Zlatanović, Kovačević.

Sastavi
Sastavi foto: FK Partizan

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.