ZVEZDA U PAKLU POSLE LIVERPULA: Sve linije tima osakaćene, protiv Napolija bez dva ponajbolja igrača?
FK Crvena zvezda, Foto: Dado Đilas

OVO NIKO NIJE ŽELEO

ZVEZDA U PAKLU POSLE LIVERPULA: Sve linije tima osakaćene, protiv Napolija bez dva ponajbolja igrača?

Veliki problemi posle istorijskog trijumfa

Objavljeno: 12:19h

Stojković, Čaušić, Rodić, Krstičić, Savić, Boaći, Jovančić - sve ovo su momci koji neće biti u opticaju za tim protiv Dinama iz Vranja, što zbog povrede, što zbog virusa koji je pokosio crveno-bele.

- Na njih sigurno nećemo moći da računamo. Ima još dilema, a od stepena povreda zavisiće da li će ti igrači moći da iznesu teret igranja - istakao je Milojević dan pred meč na jugu Srbije.

Posle pobede nad Liverpulom Zvezda igra s Dinamom iz Vranja, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Dinamo - Crvena zvezda.

Međutim, za Dinamo nije problem, protiv njega ima ko da igra, duboka je Zvezdina klupa (sećate li se, pisali smo već o tome da crveno-beli imaju doslovno tri tima), problem bi mogao da bude neigranje dvojice ponajboljih fudbalera protiv Napolija, u utakmici koja ovu generaciju može da vine u nezadržive visine.

Jovančić i Stojković čuvaju Lalanu
Jovančić i Stojković čuvaju Lalanu foto: Reuters

Filip Stojković je igru protiv Liverpula napustio zbog distorzije skočnog zgloba dok Dušan Jovančić ima problem sa zadnjom ložom. Osim što sigurno neće na teren ove subote, tandem je neizvestan i za gostovanje Napoliju 28. novembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.