NOLE JOŠ JEDNOM DOKAZAO KOLIKI JE DELIJA: Njegove reči su melem za dušu svakog pravog Zvezdaša!
Novak Đoković na Marakani, Foto: Starsport©

GOSPODIN!

NOLE JOŠ JEDNOM DOKAZAO KOLIKI JE DELIJA: Njegove reči su melem za dušu svakog pravog Zvezdaša!

- Najviše mi je pomogla Martina Navratilova - istakao je svetski broj jedan

Objavljeno: 09:27h

Novak Đoković je u interesantnom razgovoru za Sportski žurnal komentarisao aktuelnosti iz srpskog sporta, a posebno se osvrnuo na voljeni klub Crvenu zvezdu.

- Zvezda je stvarno sasijala u svakom pogledu u poslednjih godinu dana! Kao navijač i ljubitelj fudbala izuzetno sam srećan. Nekako se potrefilo da zajedno zasijamo i Zvezda i ja. Možda je slučajnost, ali mislim da nije. Imao sam čast da me puste u svlačionicu nakon utakmice u domaćem prvenstvu, a pred Napoli. Bili su ljubazni da mi dozvole da budem deo njihove pripreme za prvi meč u Ligi šampiona i onda sam video koliki sklad, podrška i zajedništvo vladaju među njima. Videvši to, ali i kako su organizovani i posvećeni nisam iznenađen što su pobedili Liverpul iako to niko nije očekivao. Trener Milojević ih fantastično vodi. Jako sam ponosan na njih i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja - istakao je prvi teniser današnjice.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda foto: Reuters

Govorio je i o svojim partijama i povratku u sam vrh svetskog tenisa.

- Nisam iznenađen, kada se sve sagleda, mojim povratkom na prvo mesto. Kada sam pre dve godine osvojio Rolan Garos kao da sam udario u zid. A onda je došla i povreda lakta i nisam bio siguran kome da verujem i šta da radim. Nisam verovao da meni tako nešto može da se dogodi. Imao sam strast, ali je na turnirma bila sasvim drugačija priča. Razgovarao sam zbog toga sa starijim kolegama, kao i sportistima iz drugih sportova i shvatio da je svako od njih prolazio kroz sličnu situaciju. Posebno mi je pomogla Martina Navratilova. Bila je veoma ljubazna i poklonila mi mnogo vremena da mi objasni šta mi se dešava, da moram da prođem to iskustvo da bih ponovo dostigao novi vrhunac i da moram da nađem način da se motivišem - dodao je Nole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.