MILOJEVIĆ SVAKOG MINUTA SAZNAJE IME NOVOG POVREĐENOG: Žule, Čaušić, Jovančić, a čekam da mi potvrde za još neke!
Vladan Milojević ima dosta problema oko sastava tima, Foto: crvenazvezdafk.com

Veliki kadrovski problemi

MILOJEVIĆ SVAKOG MINUTA SAZNAJE IME NOVOG POVREĐENOG: Žule, Čaušić, Jovančić, a čekam da mi potvrde za još neke!

Trener crveno-belih će morati da se osloni na ono što ima, jer gotovo da pola startera neće moći da igra u Surdulici

Objavljeno: 14:49h

Vreme slavlja fudbalera Crvene zvezde zbog velikog trijumfa nad Liverpulom je prošlo i na Marakani je maksimalna ozbiljnost uoči predstojećeg susreta u Superligi Srbije protiv Dinama iz Vranja.

Šampion države drugi deo sezone počinje gostovanjem na jugu Srbije u subotu od 15. časova, a taj meč se igra na stadionu u Surdulici.

- Stigli smo do drugog dela domaćeg šampionata. Neću reći ništa novo ako kažem da je Dinamo poletna ekipa bez obzira na plasman na tabeli. Imao bi više bodova da igra u Vranju, tamo smo imali susret Kupa Srbije i videlo se koliko ljudi vole taj klub. Za nas je jako bitno da pred reprezentativnu pauzu odigramo dobru utakmicu. Voleo bih da publika dođe u što većem broju i da nas podrži u Surdulici. Mislim da ćemo imati sve uslove za spektakl i dobar meč - rekao je Vladan Milojević.

Filip Stojković je doživeo tešku povredu protiv Liverpula
Filip Stojković je doživeo tešku povredu protiv Liverpula foto: Reuters

Trener Zvezde ima dosta muka oko izbora igrača za meč sa Dinamom. - Imamo dosta kadrovskih problema, iz minuta u minuta dobijam pojedine informacije sa problemima. Sigurno da neće igrati Filip Stojković, Goran Čaušić i Dušan Jovančić. Za pojedine povrede još čekam potvrdu, da vidimo koji je stepen ozbiljnosti, jer postoje određene dileme da li bi ti igrači mogli da iznesu utakmicu. Ipak, više ćemo znati tek posle današnjeg treninga.

Vladan Milojević traži da se sada spusti lopta na zemlju
Vladan Milojević traži da se sada spusti lopta na zemlju foto: Reuters

Milojević se još jednom osvrnuo na istorijsku pobedu u Ligi šampiona i zašto je bitno da se trijumf protiv Liverpula zaboravi u ovim trenucima. - Nemamo mnogo vremena da razmišljamo, to je fudbal. Odigrali smo utakmicu Lige šampiona i sada moramo da gledamo Superligu. Želim da vidim reakciju mojih igrača, jer se tako postaje bolji i kvalitetniji, to vam daje zalog za budućnost. Ne volim da dobar rezultat odmah posle padne u vodu, morate da se potvrđujete i verujem da su moji igrači pravi i da će biti najbolji protiv Dinama. Utakmica sa Liverpulom je bila ne tako davno, ali je već arhivirana i sada stvarno mislimo samo na Dinamo. Zna se da nam je prvenstvo prioritet svih prioriteta i znamo šta nam je činiti - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.