ŠTA JE SAD, NE VALJA ZVEZDA? Mirković pohvalio veliki uspeh Večitog rivala i podsetio koliki je to uspeh za Srbiju!
Zoran Mirković, trener Partizana, Foto: Beta/Branislav Božić

biranim rečima o komšijama

ŠTA JE SAD, NE VALJA ZVEZDA? Mirković pohvalio veliki uspeh Večitog rivala i podsetio koliki je to uspeh za Srbiju!

Podsetimo i to da je Radnik jedini tim koji je u prvih 15. kola naneo poraz Partizanu, i to u prvom kolu (1:0)

Objavljeno:

Trener Partizana Zoran Mirković održao je konferenciju za medije povodom meča koji crno-beli igraju protiv Radnika iz Surudlice.

Dok je govorio o duelu koji je na programu u subotu od 13.00 časova jedno od pitanja za Mirkpovića bilo je i da prokomentariše pobedu Zvezde nad Liverpulom.

- Velika pobeda Zvezde, u svakom slučaju. Međutim, ja bih vas podsetio samo kako smo skloni da menjamo mišljenja o svemu. Imali smo jednu situaciju od pre par nedelja, kada su bile utakmice u Liverpulu i Parizu, gde su ljudi pričali jednu priču, a sada pričaju drugu priču...Veliki uspeh Zvezde i sigurno da i ova naša liga time dobija na težini - jasan je bio Mirković.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Podsetimo i to da je Radnik jedini tim koji je u prvih 15. kola naneo poraz Partizanu, i to u prvom kolu (1:0).

- Zato su nam i dužnici. Očekuje nas težak zadatak, Radnik je organizovana ekipa i pretpostavljam da će biti defanzivniji. Imaju dobar tim, sa mladim reprezentativcem Zlatanovićem, moramo da uđemo maksimalno skocentrisani i odlučni da pobedimo - rekao je Mirković.

Zoran Mirković, trener Partizana
Zoran Mirković, trener Partizana foto: Starsport©

Prošlog vikenda Partizan je protiv Vojvodine (2:0) prekinuo seriju od tri uzatopna remija, pa Mirković ističe da je situacija sada znatno povoljnija.

- Može se reći da se lakše diše. Jedino nas pobede održavaju u trci, svaki drugi ishod protiv Radnika bio bi katastrofalan - dodaje Mirković.

Krilni fudbaler Goran Zakarić je povređen i neće biti u sastavu, ali je u konkurenciji za tim oporavljeni Zoran Tošić, dok Mirković nije želeo da otkriva da li će nastupiti Aleksandar Šćekić, koji je imao operaciju nosa i u slučaju da izađe na teren nosiće masku na licu.

- Videćemo oko Šćekića, da ne otkrivam sad. Kad imate pomagalo tog tipa uvek smeta, neću da kažem da je hendikep, ali se slabije vidi. Ja nisam mogao da igram sa maskom, iako je to bilo drugo vreme, tada su bile univerzalne, a ove se rade po otisku.

Aleksandar Šćekić
Aleksandar Šćekić foto: FK Partizan

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.