TERZA SPREMA POVIŠICU: Pavkov će biti nagrađen, a to nije sve...
Milan Pavkov, napadač Crvene zvezde, Foto: Reuters

pokazao kvalitet

TERZA SPREMA POVIŠICU: Pavkov će biti nagrađen, a to nije sve...

Crveno-beli sledeći meč u Ligi šampiona igraju 28. novembra protiv Napolija u Italiji

Objavljeno:

Napadač Crvene zvezde, Milan Pavkov je još uvek tema broj jedan u svetu sporta. Maestralna partija protiv Liverpula krunisana sa dva pogotka je obeležila fudbalsku nedelju u Evropi.

Prvi čovek tima sa Marakane, Zvezdan Terzić izjavio je za beogradske medije da će korpulentni ofanzivac dobiti novi ugovor, ali da ne treba vršiti toliki pritisak na Zvezdinu "devetku".

- Milan je skroman dečko iz radničke porodice i treba ga pustiti da radi svoj posao i da se raduje golovima koje postiže. Razumem interesovanje zvezdaške javnosti, ali ne treba mu stavljati teret na leđa kao da je Mesi. Ima punu podršku saigrača, trenera Milojevića, nas iz rukovodstva... Vidim da su krenuli romani o tome ko je otkrio Pavkova i ko je šta rekao. Neprimereno je prema ostalim igračima Zvezde da se potencira samo Pavkov - rekao je generalni direktor crveno-belih

Milan Pavkov prosavlja gol protiv Liverpula
Milan Pavkov prosavlja gol protiv Liverpula foto: Starsport©

Pavkov je letos bio na izlaznim vratima kluba, ali povreda Stojiljkovića i njegova odlučnost da ostane u klubu mu je povećala cenu na oko 3 miliona evra.

- Prodaja Pavkova u ovom trenutku nije tema. Sada ne razmišljamo o tome, a šta će biti u junu, to sada ne možemo da znamo. Zvezda sada ne mora da prodaje igrače po svaku cenu. Milan ima ugovor još godinu dana i uskoro će dobiti veću platu. Njegov ugovor će biti revidiran jer on danas nije isti igrač kao pre godinu i po dana kada je došao. Ja imam princip u klubu: ’Kakav tretman imaš kod trenera, takav tretman imaš na blagajani’. Svim igračima s vremena na vreme revidiramo ugovore i to je normalna procedura.

Na kraju razgovora Terzić je rekao da će vrlo brzo biti potpisan novi ugovor sa pojedinim članovima startne postave.

- Kada dođe na godinu dana ili šest meseci do do isteka ugovora, Zvezda ima princip da razgovara sa igračima. Već nekoliko meseci pregovaramo sa Savićem, Stojkovićem i Krstičićem i oni će u narednim danima potpisati nove ugovore.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.