STRAVIČNA SCENA NA EMIREJTSU: Užasna povreda igrača Arsenala, odmah mu je stavljena maska za kiseonik!
Daniju Velbeku je nešto puklo u članku, Foto: Reuters

Odmah prebačen u bolnicu

STRAVIČNA SCENA NA EMIREJTSU: Užasna povreda igrača Arsenala, odmah mu je stavljena maska za kiseonik!

Verovatno je zbog nezgodnog položaja noge došlo do naprsnuća u članku

Objavljeno: 08:32h

Utakmica između Arsenala i Sportinga ostala je u senci teške povrede Danija Velbeka.

Čak i to što je trijumfom 2:0 londonski klub obezbedio prolaz u nokaut fazu Lige Evrope, nije moglo da skine tugu i zabrinutost sa lica igrača, stručnog štaba i navijača "tobdžija" zbog po svemu sudeći povrede koja će napadača na duži period udaljiti sa terena.

Sve se dogodilo prilikom jednog centaršuta, Velbek je krenuo na loptu zajedno sa odbrambenim igračem, a onda je defanzivac Sportinga pao na njegove noge.

Istog trenutka se uhvatio za glavu i počeo da se previja od bolova i pokazuje na članak, a ubrzo je uletela i medicinska ekipa koja mu je odmah stavila masku za kiseonik na lice.

Iako se na snimku ne vidi dobro, ali mnoge je ova scena podsetila na onu od pre 10 godina kada je Eduardu da Silvi takođe napadaču Arsenala protivnički igrač slomio nogu u članku.

Velbek je prebačen u bolnicu odmah, a posle meča je trener Unaj Emeri istakao veliku zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje.

- Moraćemo da sačekamo vesti, ali mislim da je u pitanju ozbiljna povreda. Nije reč o uobičajenim povredama - poručio je španski stručnjak.

1 / 5 Foto: EPA/Neil Hall

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.