LALATOVIĆ OTKRIO ZAŠTO PROPUŠTA MEČEVE: Ja sam Čarobnjak iz Oza, odgovaram samo Bogu i Tončevu!
Nenad Lalatović, Foto: Beta

opet oduševljava izjavama

LALATOVIĆ OTKRIO ZAŠTO PROPUŠTA MEČEVE: Ja sam Čarobnjak iz Oza, odgovaram samo Bogu i Tončevu!

- Imao sam temperaturu, pogledajte kako je vreme napolju, Da li je normalno nositi majicu kratkih rukava u novembru? Pa mogu i ja da budem bolestan - pitao se strateg Nišlija

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović uoči gostovanja Proleteru iz Novog Sada izjavio je da Nišlije očekuje najteže gostovanje ove sezone zbog velikih problema koje iam sa povredama igrača.

Takođe, Lalatović je prokomentarisao kritike nakon što zbog bolestin nije vodio ekipu protiv Bačke i poručio da o njemu sude rezultati i da trenutno odgovara samo Bogu i prvom čoveku kluba Ivici Tončevu.

- U Novi Sad idemo drastično oslabljeni, skoro bez pola tima. Radovan Pankov i Đorđe Crnomarković imaju žute kartone, Saša Stojanović, Nikola Drinčić i Siniša Babić su povređeni, dok je Petar Grbić još uvek rovit, ali će putovati sa nama. Ali, bez obzira na sve, apsolutno verujem u ekipu koju ću izvesti na teren protiv Proletera i ubeđen sam da ćemo se u Niš vratiti neporaženi - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

On je dodao da će dobar rezultat u Novom Sadu biti najbolja najava za spektakl koji sledi za dve nedelje - gostovanje Crvene zvezde u Nišu. Potom se osvrnuo na kritike i komentare nakon što nije vodio ekipu protiv Bačke prethodnog vikenda.

- Strašno mi smeta što meni novinari ne postavlju pitanja o tome kako samo poput čarobnjaka iz Oza uspeo da pokrenem ovu ekipu. Kako sam uspeo da budem drugi posle 15 odigranih kola, da razdvojim Zvezdu i Partizan... Kako smo uspeli da osvojimo 34 boda, da oborimo sve moguće rekorde kluba koji je star 95 godina, kako Drinčić i Stojanović igraju kao mladići, kako se prodao Ranđelović u Olimpijakos, na kom nivou igraju Crnomarković i Bondarenko, koji su nedavno ispadali iz lige.

Ivica Tončev
Ivica Tončevfoto: Dragan Kadić

Prema njegovim rečima, utakmicu protiv Bačke nije vodio jer se loše osećao.

- Imao sam temperaturu, pogledajte kako je vreme napolju, Da li je normalno nositi majicu kratkih rukava u novembru? Pa mogu i ja da budem bolestan. Zar vi mislite da bi mene gospodin Tončev trpeo, a da ja tek tako ne dođem na utakmicu. Ja sam u subotu bio na infuziji, uredno sam se javio čelnicima kluba Tončevu i Markoviću, pregledao me i klupski lekar i ustanovili smo da je bolje da ostanem kod kuće" Međutim, kako ističe, većinu zanimaju senzacionalni naslovi, a ne kako je Radnički igrao u Bačkoj Palanci i upisao još jednu pobedu.

Za kraj, osvrnuo se i na uspehe koje je postigao sa Radničkim.

- O meni kao treneru sude rezultati koje postižem, a oni kažu da sam posle Vladana Milojevića trenutno najuspešniji u Srbiji. Meni je mnogo drago što će svi naredni treneri Radničkog juriti Nenada Lalatovića i rekorde koje sam oborio. Ponavljam, ja u Radničkom želim da ostavim veliki trag, a za svoje postupke trenutno odgovaram samo Bogu i prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu - poručio je Lalatović.

Utakmica 16. kola Superlige između Proletera i Radničkog igra se u petak od 18 sati u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.