DEČKO, JESI TI VIDEO ŠTA SE DESILO U UTORAK NA MARAKANI?! Zvezda PSŽ-a preti Zvezdi da će je ubiti u Beogradu!
Edinson Kavani, Kilijan Mbape, Tomas Menije, Marko Verati, Foto: Reuters

I Liverpul je to mislio

DEČKO, JESI TI VIDEO ŠTA SE DESILO U UTORAK NA MARAKANI?! Zvezda PSŽ-a preti Zvezdi da će je ubiti u Beogradu!

Belgijanac je prilično samouveren u trijumf svoje ekipe

Objavljeno:

Crvena zvezda je u utorak uveče na svom "Rajku Mitiću", napravila veličanstveni podvig savladavši Liverpul, vicešampiona Evrope i jedan od najvećih evropskih klubova.

Ipak, taj rezultat izgleda nije previše zabrinuo jednu od zvezda Pari Sen Žermena, Tomasa Menijea, koji će u poslednjem kolu sa "svecima" doći u Beograd.

Verovatno malo i povučen ubedljivim trijumfom protiv crveno-belih na "Parku prinčeva", belgijski reprezentativac je poručio da oni žele da "ubiju Zvezdu".

Tomas Menije ne sumnja u pobedu nad Zvezdom u Beogradu
Tomas Menije ne sumnja u pobedu nad Zvezdom u Beogradu foto: EPA/Ian Langsdon

- Na papiru, kalendarski, mislim da imamo lepu priliku za prolaz. Prednost je što igramo sa Liverpulom kod kuće, a potom u poslednjem kolu gostujemo u Beogradu. Zvezdu smo pobedili u prvom meču sa 6:1 i ne možemo da odemo tamo i kažemo da 'iznenadili su nas'. Prosto je. Treba samo da ih ubijemo, da odemo tamo i pobedimo. Pre toga imamo i Liverpul kod kuće i tu ćemo svi moći da vidimo da li je PSŽ sposoban da bude evropski velikan - rekao je Menije.

On kaže da se iznenadio zbog trijumfa srpskog kluba nad bogatim Englezima, ali da je to dobra stvar za njegovu ekipu.

Tomas Menije kaže da je iznenađen pobedom Zvezde nad Liverpulom
Tomas Menije kaže da je iznenađen pobedom Zvezde nad Liverpulom foto: EPA/Sebastien Nogier

- Pre nego što smo došli na San Paolo znali smo da je bilo 2:0 za Beograđane. Na poluvremenu nam je trener rekao da moramo da uložimo još veći napor nakon što je Zvezda pobedila Liverpul. U tom trenutku sve je bilo u našim rukama. Više niko ne može da kalkuliše ili kontroliše dešavanja u grupi. Videli smo to i u drugom poluvremenu naše utakmice. Remi nije najsrećnije rešenje posebno jer smo tim koji na svakoj utakmici želi pobedu i tri boda - poručio je Menije.

PSŽ gostuje Zvezdi u poslednjem kolu takmičenja po grupama, Belgijanac je možda zaboravio da je i Liverpul razbio Zvezdu, pa je potom "prošao kao bos po trnju" u grlu Marakane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.