ROMA JEDNOM NOGOM U 1/8 FINALA: Kolarov kolenom poslao Fernandeša u bolnicu! Valensija uhvatila poslednji voz!
Aleksandar Kolarov izvodi slobodan udarac protiv CSKA, Foto: Reuters

Liga šampiona, 4. kolo

ROMA JEDNOM NOGOM U 1/8 FINALA: Kolarov kolenom poslao Fernandeša u bolnicu! Valensija uhvatila poslednji voz!

"Vučica" je zabeležila pobedu i Moskvi, a "mladi dečaci" su pali na "Mestalji"

Objavljeno: 22:03h

U sredu u prvom terminu od 18.55h odigrane su dve utakmice u Ligi šampiona, u kojima su Roma i Valensija zabeležile veoma važne pobede.

"Vučica" je stigla do trijumfa nad CSKA u Moskvi 3:1 i učvrstila se na prvom mestu na tabli grupe G.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Očekivalo se da će domaćin pružiti veći otport prošlogodišnjem polufinalisti ovog takmičenja, ali presekao ga je rano primljeni gol, pošto je Manolas već u 4. minutu zatresao mrežu Akinfejeva.

Doduše, ostaće dilema da li je grčki fudbaler možda bio u ofsajdu, a rekli bismo da jeste.

Na startu drugog poluvremena "armejci" su izjednačili posle dobro izvedene kontre koju je pogotkom završio Sigurdson, ali to je bilo sve od njih, pogotovo kada je Magnuson kao poslednji igrač odbrane napravio faul i zbog toga dobio drugi žuti karton, a samim time i isključen je sa utakmice.

Pelegrini je u 59. minutu vratio vođstvo Rimljanima usled nesporazuma domaćih defanzivaca i to je bilo dovoljno za novi trijumf.

Valja pomenuti da je na ovom meču naš Aleksandar Kolarov poslao u bolnicu na preglede Fernandeša prilikom jednog sudara. Njih dvojica su se najpre sudarili, a potom ga je u padu Srbin udario kolenom u glavu zbog čega se na trenutak primetilo da je naturalizovani ruski reprezentativac ostao bez svesti.

Valensija, kojoj očajno ide u Primeri, stigla je do prve pobede u Ligi šampiona. "Slepi miševi" su pobedili Jang Bojs 3:1.

Briljirali su Mina i Soler, prvi je postigao dva gola i imao asistenciju, a drugi je dao jedan gol i imao jednu asistenciju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Najpre je Mina bio na pravom mestu kada se lopta posle šuta Solera odbila od stative, da bi Asale izjednačio u 37. minutu.

Ipak, na startu drugog dela igre Mina je opet na pravom mestu i vraća prednost domaćinu, da bi Soler rešio pitanje pobednika već u 56. minutu.

To je postalo definitivno kada je Sanogo dobio direktan crveni karton zbog brutalnog starta u 77. minutu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.