KAD BARD ŽIVA ANALIZIRA LIVERPUL: Jedu 3 puta dnevno, tu su i žene! Mom Abubakaru je najvažnija bila plavuša!
Milan Živadinović, Foto: Filip Plavčić

BRILJANTNO

KAD BARD ŽIVA ANALIZIRA LIVERPUL: Jedu 3 puta dnevno, tu su i žene! Mom Abubakaru je najvažnija bila plavuša!

Srpski trener opet briljira

Objavljeno: 18:37h

Legendarni fudbalski stručnjak Milan Živadinović u karakterisitčnom stilu je analizirao utakmicu Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula.

Čuveni Bard Živa je gostovao u jutarnjem programu Prve televizije, a samo je imao reči hvale za srpski klub koji je slavio sa 2:0.

- Ovi (fudbaleri Liverpula) su ušli onako, to je ta engleska škola. Tu je uglavnom sirotinja, najeli se, jedu tri puta dnevno, tu su i plavuše... Znam ja imao sam Abubakara. Njemu je najvažnija bila plavuša i ako mu je pustiš gotov je. Ušli su malo prepotentno, imali su šanse dva-tri minuta, a Bog nije hteo da im da prednost. Crvena zvezda je usmeravala. Sviđa mi se kako je Milojević napravio odbranu, kod 0:0 zadnja linija je bila na protivničkih 16 metara. U drugom poluvremenu na 2:0 vratili su se u zonu i ovi su mogli devet dana da igraju. Ovaj (Klop) je video da nema šanse gol da daju - rekao je Milan Živadinović.

Fudbaleri Crvene zvezde su u utorak uveče demantovali čuvenu Živadinovićevu izjavu da je 2:0 najopasniji rezultat pa nije imao kud osim da čestita igračima Vladana Milojevića, posebno dvostrukom strelcu Milanu Pavkovu koji je dokaz da treba ulagati u domaće fudbalere.

- Bravo momci. Pokazali ste da ne treba nama u Srbiji mnogo tih stranaca za veliki novac. Pavkove pokazao si da ima dobrih igrača, okrenimo se našoj deci i videćete da Pavkova ima koliko hoćete - zaključio je Bard.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.