TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA SRBIJU I RUMUNIJU: Tu je Jovetić, ali...
Ljubiša Tumbaković, Foto: Reuter/Stevo Vasiljevic

BIĆE TEŠKO

TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA SRBIJU I RUMUNIJU: Tu je Jovetić, ali...

Tumbaković je istakao da njegovi igrači moraju mudro da odigraju protiv Srbije u Beogradu

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore objavio je spisak sa 27 imena.

Igrači koje je odabrao Ljubiša Tumbaković biće u konkurenciji za poslednje dve utakmice u sklopu prve faze Lige nacije, protiv Srbije i Rumunije.

Selektor Sokolova oslonio se na proverene snage, u tim se vraća Stefan Savić, a najveću opasnot po gol Marka Dmitrovića trebalo bi da predstavlja napadač Inčon junajteda Stefan Mugoša, jer Stevan Jovetić i ovog puta nije potpuno spreman.

- Opredelili smo se za igrače koji su deo reprezentacije već duži vremenski period. Želimo da ovaj ciklus utakmica, koji traje tri meseca, završimo sa grupom igrača koja predstavlja čvrstvo jezgro reprezentacije. Nemamo prostora za eksperimentisanje i traženje nekih novih igrača, za tako nešto ćemo priliku tražiti u narednom periodu. I ovog puta ne možemo bez povreda pa će ovaj spisak sigurno pretpjeti izmene. Gotovo sigurno ne možemo da računamo na Jovetića koji se još uvek nije oporavio od povrede… Nadamo se da će se na tome zaustaviti, rekao je selektor našeg nacionalnog tima - istakao je Tumbaković.

Stevan Jovetić
Stevan Jovetić foto: Reuters

Tumbaković je istakao da njegovi igrači moraju mudro da odigraju protiv Srbije u Beogradu.

- Kroz ove dve utakmice možemo da dobijemo sve ili da ne dobijemo ništa. Moramo biti mudri, odigrati pametno u Beogradu protiv selekcije Srbije. Nakon tog duela očekuje nas meč sa Rumunijom u kojem moramo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - zaključio je on.

Selekcija Crne Gore pripreme za poslednja dva meča počinje u nedelju, a evo i kompletnog spiska igrača Ljubiše Tumbakovića:

Sastav Crne Gore
Sastav Crne Gore foto: FSCG

Kako vam se čini?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.