BUFON SE ZAHVALJUJE ZVEZDI: Sada je sve u našim rukama!
Đanluđi Bufon, Foto: EPA

liga šampiona

BUFON SE ZAHVALJUJE ZVEZDI: Sada je sve u našim rukama!

U 5. kolu 28. novembra Pari Sen Žermen čeka Liverpul, a Crvena zvezda gostuje Napoliju

Objavljeno:

Tijago Silva i Đanluiđi Bufon, fudbaleri PSŽ, poručili su da poraz Liverpula u Beogradu od Crvene zvezde uneo dodatnu neizvesnost u C grupi Lige šampiona.

Parižani su remizirali na gostovanju Napolju 1:1, pa sada ta dva tima imaju po pet bodova, Liverpul jedan više, a Zvezda jedan manje.

- Remi ne znači kraj od Lige šampiona, imamo još dve utakmice i moramo da nastavimo dalje. Meč sa Liverpulom biće presudan, uveren sam da ćemo pobediti. Njihov poraz u Beogradu potpuno je oživeo neizvesnost - rekao je Silva posle utakmice na San Paolu.

Tijago Silva
Tijago Silva foto: AP

Brazilski štoper ističe da je jedno jasno - PSŽ sa dva trijumfa ide među 16 najboljih u Evropi. - Sudbina je u našim rukama - ističe Silva pred duele sa engleskim timom na Parku prinčeva i gostovanje Crvenoj zvezdi. Čuvar mreže Bufon naglašava da niko ne sme da potceni Crvenu zvezdu, ali da je pre toga neophodno da se pobedi Liverpul. - Sreća je naša da je Crvena zvezda napravila odličan rezultat, koji ide u korist Napoliju i PSŽ. Važno je da ne izgubimo u Beogradu poslednji meč - zaključio je Bufon.

foto: EPA

U 5. kolu 28. novembra Pari Sen Žermen čeka Liverpul, a Crvena zvezda gostuje Napoliju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.