NEMAC (NI)JE ODUŠEVLJEN: Znali smo za Pavkova, ali nismo znali da će nam dati dva gola!
Jirgen Klop, Foto: AP

LIGA ŠAMPIONA, 4. KOLO

NEMAC (NI)JE ODUŠEVLJEN: Znali smo za Pavkova, ali nismo znali da će nam dati dva gola!

Mora bolje

Objavljeno: 22:19h

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop čestitao je pobedu Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona sa 2:0 i poručio da njegov tim mora mnogo bolje ukoliko želi u drugu fazu.

- Bilo je teško, atmosfera neverovatna, fudbalska, bilo je dosta bučno, pogotovo posle drugog gola, ali moglo je da se igra. Dobro smo počeli, ali je posle promašaja Staridža sve krenulo nizbrdo, primili smo dva gola. U nastavku smo bili bolji, ali nismo stvarali šanse, sem u finišu - rekao je Klop na konferenciji za medije.

On je istakao da ga Zvezda nije iznenadila taktički, da je sve bilo slično kao u Liverpulu, s tim da ne njegov tad tamo odigrao bolje, a prokomentarisao je i igru dvostrukog strelca Milana Pavkova.

- Znali smo ga, ali nismo baš očekivali da postigne dva gola. On je promenio meč protiv Salcburga, odigrao je fantastičan meč, drugi gol je posebno sjajan, mislim da je sam sebe iznenadio - poručio je nemački stručnjak.

Pavkov je pobrao velike simpatije, a ljudsku veličinu potvrdio je time što se pridružio Zvezdinim igračima i tokom meča nosio simbol Natalijina ramonda kojim se u Srbiji obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Fudbaler Liverpula Džejms Milner rekao je da njegova ekipa večeras nije iskoristila brojne šanse i da nije igrala dobro u utakmici protiv Crvene zvezde, ali da je sve i dalje u njenim rukama.

- Nismo počeli dobro. Imali smo mnogo šansi da se vratimo u utakmicu, ali ih nismo iskoristili. Dodavanje lopte nije bilo dovoljno dobro. Nismo dobro počeli, a kada dobro ne počnete u Ligi šampiona, onda vas kazne - rekao je Milner, preneo je BT Sport.

Fudbaleri Liverpula izgubili su večeras u Beogradu od Crvene zvezde sa 0:2, u utakmici četvrtog kola Lige šampiona. Oba gola postigao je Milan Pavkov, u 22. i 29. minutu.

- Ne možete tako da date prednost protivniku, igrali su pred svojim navijačima, a dugo nisu bili u Ligi šampiona. Napoliju je ovde bilo teško i znali smo da će tako i nama biti. Moramo da pobeđujemo, igraćemo protiv dobrih ekipa i sve je u našim rukama, ali moramo da igramo bolje nego što smo igrali večeras. Imali smo brojne šanse pred golom, nekada je golman branio, a bilo je i onih kada lopta nije išla u gol - naveo je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.