TAPKAROŠI DERU KOŽU: Paprena cena karata za meč Zvezda - Liverpul, kod preprodavaca idu i do 300 EVRA!
Tapkaroši pokušavaju da zarade novac preprodajom ulaznica po visokim cenama, Foto: Reuters

pazite se falsifikata!

TAPKAROŠI DERU KOŽU: Paprena cena karata za meč Zvezda - Liverpul, kod preprodavaca idu i do 300 EVRA!

Uglavnom se preprodaja ulaznica vrši putem interneta

Objavljeno: 15:30h

Poznato je da u prodaji nema karata za utakmicu između Crvene zvezde i Liverpula, ali uvek postoje na "crnom tržištu" kod tapkaroša.

Oni koji umesto da gledaju spektakl Lige šampiona imaju želju da zarade prodaju ulaznice za večerašnji meč po prilično visokoj ceni.

Uglavnom pokušavaju karte da prodaju preko interneta, a na nekim portalima se najjeftinija karta može naći za 4.000 dinara.

Sa druge strane najskuplja ulaznica za večerašnju utakmicu iznosi 300 evra i to su uglavnom karte za zapadnu tribinu.

Tapkaroši prodaju najskuplje kartu za zapadnu tribinu
Tapkaroši prodaju najskuplje kartu za zapadnu tribinu foto: Dado Đilas

Ne bi trebalo zaboraviti da je klub upozorio svoje navijače da su se pojavile falsifikovane ulaznice i da na te još nečasnije radnje pojedinci pokušavaju da dođu do profita.

- Klub naglašava kako ne snosi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene na zvaničnim prodajnim mestima, jer će samo osobe sa validnim ulaznicama moći da priđu Marakani. Takođe, Crvena zvezda apeluje na sve navijače da nikako ne kupuju karte od preprodavaca, kako bi se izbegla pojava falsifikovanih ulaznica, bilo da se radi o ulaznicama koje su prethodno kupljene na blagajni stadiona „Rajko Mitić“, a posebno onih putem onlajna po sistemu „štampanja kod kuće“. Svaka neispravnost će se proveravati i to na posebnim šalterima Marakane, a ako se utvrdi da postoji neispravnost i da je lice pokušalo da uđe sa neispravnom ulaznicom, biće predato policiji i dalje procesuirano. Kontrola pred utakmicu sa Liverpulom, koja je zakazana za 6. novembar od 18:55, biće vrlo rigorozna kroz više bezbednosnih prstena - poručeno je pre nekoliko dana iz kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.