FUDBALSKE LEGENDE PROTIV NOVINARA I TV LICA: U čast heroja Prvog svetskog rata, a za pomoć deci iz prihvatilišta!
Humanitarna utakmica između novinara i reprezentacije Kraljevine Srbije, Foto: Promo

Svi na Banjicu

FUDBALSKE LEGENDE PROTIV NOVINARA I TV LICA: U čast heroja Prvog svetskog rata, a za pomoć deci iz prihvatilišta!

Mnoga poznata imena iz javnog života i sveta sporta biće deo obe reprezentacije

Objavljeno: 10:53h

Udruženje Kraljevina Srbija, najveća nevladina organizacija u zemlji koja radi pod pokroviteljstvom NJKV Prestolonaslednika Aleksandra, organizuje humanitarnu fudbalsku utakmicu između reprezentacija novinara Srbije i Kraljevine Srbije.

Utakmica će se odigrati u čast obeležavanja 100. godišnjice od pobede Kraljevine Srbije u Velikom ratu, u nedelju 11. novembra 2018. u 14 sati na stadionu "Kralj Petar Prvi" na Banjici - stadion FK Rad. Cena karte je 200 dinara.

Mnoga poznata imena iz javnog života i sveta sporta biće deo obe reprezentacije, a sva sredstva od prodatih ulaznica su namenjena Prihvatilištu za nezbrinutu decu u Beogradu.

Igra se za decu iz prihvatilišta
Igra se za decu iz prihvatilišta foto: Promo

Selektor tima Kraljevine Srbije će biti Dule Savić, a njegov pomoćnik Nenad Milijaš, dok će tim novinara voditi Milan Živadinović, čiji asistent će biti Aleksandar Stojanović.

Kapiten tima Kraljevine Srbije je LJubinko Drulović, dok će za tim novinara nastupti: Mašan Lekić, Zoran Kesić, Boris Malagurski, Predrag Popović (Pop sa TDI radija), Darko Zlojutro, Uroš Marjanović, Aleksa Radosavljević, Nikola Husein i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.