NOVI SPEKTAKL U NAJAVI: Uprava spremila iznenađenje za Delije na utakmici sa Liverpulom!
Očekuje se novi spektakl na Marakani, Foto: Starsport©

sve je spremno!

NOVI SPEKTAKL U NAJAVI: Uprava spremila iznenađenje za Delije na utakmici sa Liverpulom!

Krcata Marakana će pozdraviti legendarnu generaciju iz 1973. godine

Objavljeno:

Uvertira za meč 1. kola Lige šampiona i duel sa Napolijem u grupi C imala je šampionski karakter, sa defileom zlatne generacije iz Barija, šampiona Evrope iz 1991. godine, a pred utakmicu 4. runde sa Liverpulom spremno je novo iznenađenje.

Istinski spektakl očekuje navijače u utorak od 18:55 protiv prošlosezonskog finaliste Lige šampiona, a pre početka meča na teren stadiona „Rajko Mitić“ izaći će članovi naše pobedničke ekipe iz 1973. Crveno-beli asovi su pre 45 godina u dvomeču Kupa šampiona pobedili Liverpul sa po 2:1, i u Beogradu, i na gostovanju. Tim trijumfom za plasman u četvrtfinale KEŠ, Zvezda je postala jedina ekipa koja je savladala slavni tim u evropskim susretima na Enfildu u prošlom veku i zabeležila uspeh za anale.

Generacija iz 1973. godine
Generacija iz 1973. godinefoto: FK Crvena zvezda

Ponos i radost koju su tadašnji fudbaleri Crvene zvezde, predvođeni legendarnim Miljanom Miljanićem, doneli crveno-beloj porodici se ne zaboravljaju, već se zauvek pamte. Zato je uvertira za meč 4. kola Lige šampiona prava prilika da se uveliča još jedan spektakl i da se pozdrave pobednici iz 1973. godine, koji će biti posebni gosti na Marakani. Legende kluba su to svakako zaslužile, da ih 50.00 navijača dočeka ovacijama, a ujedno će navijači na taj način ispratiti i sve detalje do novog izazova u Ligi šampiona na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.