NESREĆNO SMO PROSULI BODOVE, ALI JOŠ SE IGRA: Napadač Partizana se ne predaje ni na ogromnih +13 u korist Zvezde!
Rikardo Gomeš proslavlja pogodak protiv Vojvodine, Foto: Starsport©

superliga

NESREĆNO SMO PROSULI BODOVE, ALI JOŠ SE IGRA: Napadač Partizana se ne predaje ni na ogromnih +13 u korist Zvezde!

Partizan na polovini prvog dela sezone ima velikih -13 u odnosu na neporaženu Zvezdu.

Objavljeno: 14:43h

Napadač Partizana Rikardo Gomeš veruje da crno-beli mogu da stignu 13 bodova zaostatka za liderom Superlige Crvenom zvezdom.

Partizan je u nedelju pobedio Vojvodinu 2:0 (1:0) čime je okončao niz od tri uzastopna remija u šampionatu.

Prvi pogodak za crno-bele postigao je upravo Gomeš.

- Veoma teška utakmica za nas iz nekoliko razloga: Prvo, imali smo strašan pritisak i odgovornost pred publikom i navijačima da posle nekoliko remija donesemo ponovo tri boda kući. Sa druge strane, kako je utakmica tekla, a šanse nisu ulazile u gol, negde ti se provuče jeza kroz kožu da se ne ponovi isti scenario. Bili smo bolji kao i mnogo puta do sada i kada se dese stvari kao u proteklim utakmicama da svoje šanse ne iskoristiš, onda se to, naravno, okrene protiv tebe. Mislim da nas je napokon i Bog pogledao, jer vidi koliko se trudimo i zalažemo i ovim drugim golom smo skinuli teret sa sebe i sad znamo da možemo. Znali smo mi i ranije, ali kao da smo u začaranom krugu iz kojeg nikako da izađemo. Mi nismo izgubili utakmice, ali kod nas se računaju samo tri boda - rekao je Gomeš za klupski sajt.

Rikardo Gomeš u zagrljaju saigrača
Rikardo Gomeš u zagrljaju saigrača foto: Starsport©

Posle penala nad Jankovićem Gomeš je uzeo loptu. Golman Vojvodine Rockov mu je odbranio šut, ali je on prvi stigao do odbijene lopte i popravio grešku.

- Na pravom mestu u pravo vreme. Vojvodina ima odličnog golmana i pored ogromne koncentracije se desilo da odbrani, ali i na moju sreću ispusti loptu, tako da sam bio spreman i hvala Bogu postigao gol. Za mene kao napadača važno, a sa druge strane ako ekipa ne pobedi ostane samo zapisano.

Partizan na polovini prvog dela sezone ima velikih -13 u odnosu na neporaženu Zvezdu. - Nije mala razlika, ali mi verujemo u nas. Pogledajte velike klubove po Evropi, gube po četiri pet utakmica. Čar fudbala i jeste da traje borba velikih u kojima se desi remi, pobede, pa nekad i poraz. Mi smo nesrećno rasuli bodove, to ne sme da se dešava, ali se nadam da je ovo kraj tome. Dugo je prvenstvo, idu i derbiji, verujem da će i drugi imati slabe dane, prosto realno bi bilo.

Rikardo Gomeš vara Rockova
Rikardo Gomeš vara Rockova foto: Starsport©

U sledećem kolu Partizan dočekuje Radnik iz Surdulice, koji je naneo jedini poraz crno-belima u SL ove sezone, i to već u premijernom kolu. - Nema tu priče, za nas postoje samo tri boda. Danas se odmaramo, bićemo sa porodicama da akumuliramo i tu energiju i idemo dalje - zaključio je Gomeš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.