NAPAO NAS JE RACA, ZVANI NARKOMAN, BUGARSKA MAFIJA MU JE DALA MOJ BROJ: Fudbalska izjava zbog koje se Srbija smeje!
Binić, Lukas i Antić, Foto: Dado Djilas

skandal!

NAPAO NAS JE RACA, ZVANI NARKOMAN, BUGARSKA MAFIJA MU JE DALA MOJ BROJ: Fudbalska izjava zbog koje se Srbija smeje!

Varaju se ako misle da će me ućutkati, moja borba tek počinje. Dinamo ne sme da trpi - rekao je Dragan Antić.

Objavljeno:

Šef stručnog štaba Dinama iz Vranja Dragan Antić novom izjavom digao je na noge fudbalsku Srbiju.

Tokom meča između Radnika i Dinama Antić je u jednom trenutku povukao svoju ekipu sa terena, zbog kako navodi ugrožene bezbednosti njegovih fudbalera.

- Napadnuti smo od strane izvesnog Race, poznatog pod nadimkom Narkoman. Sjurio se na naše rezervne igrače i morali smo da se povučemo. Policija ga je sprovela sa stadiona i odmah pustila, iako je trebalo da prenoći u zatvoru. Čak me je i zvao posle utakmice, bugarska mafija mu je dala moj broj telefona. Očekivao sam sličan scenario, ali ovako žestoku odmazdu nisam mogao nida pretpostavim. Varaju se ako misle da će me ućutkati, moja borba tek počinje. Dinamo ne sme da trpi - rekao je Dragan Antić.

Nije mu prvi put da daje ovakve izjave
Nije mu prvi put da daje ovakve izjavefoto: Printscreen/Arena Sport

Izneo je niz optužbi na račun Fudbalskog saveza Srbije, Radnika, sudija...

- Dobili smo signale da se pomirimo sa ispadanjem, uz obrazloženje "da nismo u sistemu". E, njihov sistem, ma kakav bio, nas ne interesuje! Ovo je klasična osveta prema Dinamu, jer smo letos pobedili Radnik u prijateljskoj utakmici. Čujem da su mnogi izgubili novac na tom meču, ceh je platio mladi sudija, kojeg je Dušan Mrakić, po nalogu Novice Tončeva, skinuo sa liste Srpske lige. Sramota šta je Bojan Nikolić radio, od prvog minuta utakmice. Nemoćni smo da reagujemo, FSS je saučesnik u ovome, nećemo se žaliti na Terazijama. Posle svega, tražićemo zaštitu sa najvišeg, državnog, nivoa. Radnik je karcinom srpskog fudbala - zaključio je trener Vranjanaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.