RECKO BIO SPREMAN DA SE OBRAČUNA: Policija sprečavala prvog čoveka i trenera Vranjanaca da izazove još veći haos!
Dragan Recko Antić okružen čuvarima reda, Foto: Printscreen/Youtube/Superliga Srbija

Cirkus u srpSkom fudbalu

RECKO BIO SPREMAN DA SE OBRAČUNA: Policija sprečavala prvog čoveka i trenera Vranjanaca da izazove još veći haos!

Pojavio se snimak na kome se vidi čitav incident kada je Recko Antić povukao ekipu sa terena

Objavljeno:

Očekivale su se varnice u Surdulici u derbiju juga Srbije između Radnika i Dinama iz Vranja jer je danima uoči meča trajao takozvani medijski rat između čelnih ljudi dva kluba - Novice Tončeva i Dragana Antića Recka.

I to se i dogodilo, a na nama kao nekakvih hroničarima je da zabeležimo još jednu epizodu cirkusa i skandala u srpskom fudbalu koji se dogodio u našem najvišem rangu takmičenja.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada je sudija Bojan Nikolić dosudio penal zbog kontakta koji je bio između igrača dva tima na samoj ivici šesnaesterca gostiju iz Vranja.

To je izvelo potpuno iz takta predsednika i trenera Dinama, Dragana Recka Antića, koji je izgubio kontrolu toliko da je policija morala da reaguje i da ga spreči da ne napravi neki veći skandal ili uđe u fizički sukob.

Ali na tome se nije završilo, pošto je on odlučio da povuče svoju ekipu sa terena, a posle skoro 20 minuta prekida meč je nastavljen i završen pobedom domaćina 2:0.

Na kraju možemo biti srećni što nije došlo i do nekog većeg incidenta, a nema sumnje da će se okršaj putem novina i medija nastaviti u danima koji slede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.