RADNIČKI NEZAUSTAVLJIV: Mudrinski rešetao u goleadi u Lučanima, Čuka preskočila Partizan, skandal u Surdulici!
Ognjen Mudrinski je postigao dva nova gola, Foto: Saša Pavlić Koky

Superliga Srbije, 15. kolo

RADNIČKI NEZAUSTAVLJIV: Mudrinski rešetao u goleadi u Lučanima, Čuka preskočila Partizan, skandal u Surdulici!

Nišlije prate Crvenu zvezdu u stopu na tabeli Superlige

Objavljeno:

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su u gostima ekipu Bačke sa 2:0, u utakmici 15. kola Superlige Srbije. Golove za ekipu Nenada Lalatovića na današnjem meču postigli su Nermin Haskić u 36. i Aleksandar Stanisavljević u 38. minutu. Prethodno je, u drugom minutu, Luka Mićić propustio šansu da iz jedanaesterca dovede Bačku u vođstvo.

Radnički je upisao desetu pobedu od početka šampionata i drugi je na tabeli sa 34 boda, odnosno ima devet manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Na drugoj strani, Bačka je na 14. mestu sa 13 osvojenih bodova. Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u Lučanima ekipu Mladosti sa 4:3. Ognjen Mudrinski je dva puta zatresao mrežu Mladosti, u devetom i 75. minutu, a u strelce su se upisali i Samuel Ovusu i Luka Stojanović u 21, odnosno 81. minutu. Pogotke za domaću ekipu postigli su Lazar Jovanović u 40, Janko Tumbašević u 54. i Emanuel Odita u 62. minutu.

Čukarički je ovom pobedom preskočio Partizan na tabeli i sada je treći sa 29 bodova, odnosno ima dva boda i utakmicu više od crno-belih. Ekipa Mladosti je sedma sa 22 osvojena boda. Fudbaleri Radnika su na svom terenu slavili protiv Dinama sa 2:0 golovima Igora Zlatanovića u šestom i 45. minutu iz penala. Nakon što je sudija Bojan Nikolić dosudio penal za Radnik gostujuća ekipa je iz protesta napustila teren ali se nakon nekoliko minuta vratila pa je utakmica nastavljena. Radnik je posle četvrte pobede od početka šampionata deseti na tabeli sa 15 bodova, dok je Dinamo poslednji sa samo sedam bodova.

Superliga Srbije, 15. kolo:

Subota Proleter - Crvena zvezda 0:2 (Andrejević 9 ag, Ben 56) Bačka - Radnički Niš 0:2 (Haskić 36, Stanisavljević 38) Mladost Lučani - Čukarički 3:4 (Jovanović 40, Tumbasević 54, Odita 62 - Mudrinski 9, 75, Ovusu 21, Stojanović 81) Radnik Surdulica - Dinamo Vranje 2:0 (Zlatanović 6, 45p

Nedelja Zemun - Napredak 13.00 Mačva - Voždovac 16.00 Rad - Spartak Subotica 16.00 Partizan - Vojvodina 19.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.