UBICA PRIZNAO DA JE ISKASAPIO FUDBALERA! Hteo da mu siluje ženu, zato je ostao mrtav i bez mošnica!
Danijel Korea dok je slavio gol sa saigračima, Foto: Printscreen/Youtube

PRIČA DOBILA ZAOKRET

UBICA PRIZNAO DA JE ISKASAPIO FUDBALERA! Hteo da mu siluje ženu, zato je ostao mrtav i bez mošnica!

Strašna priča iz Brazila upravo je dobila jeziv, praktično filmski zaokret

Objavljeno:

Neverovatna, ali i strašna vest stiže iz Brazila.

Biznismen Edson Brites priznao je ubistvo i kasapljenje brazilskog fudbalera Danijela Koree, koje je pre sedam dana potreslo svet. On je priznao da je ubio fudbalera koji je pronađen prepolovljene glave i odsečenih mošnica.

Međutim, priča koja se krije iza svega toga poprilično je stravična i ne preporučujemo onima sa slabijim živcima da je uopšte čitaju!

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra - rekao je Brites i nastavio:

- U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela.

Nije priveden samo on. I već pomenuta Kris, kao i ćerka Alana zadržane su u policiji, jer se sve desilo tokom ćerkinog rođendana.

- Bila sam na zabavi i otišla na spavanje. Čula sam vriske i kada sam otvorila vrata videla sam Danijela kako pokušava da siluje moju majku.

Edson Brites
Edson Brites foto: Printscreen/Youtube

Inače, u telefonu gospođe Brites pronađena je poruka od Koree u kojoj je napisao da želi da je "pojede", a zatim i druga u kojoj je pisalo da ju je "već pojeo".

Ono što je takođe bitno je činjenica da se pojavila još jedna svedokinja koja je istakla da je fudbaler molio za život, ali da su ga četvorica iskasapila i odvezla negde.

Na početku se sumnjalo da je u pitanju bila ljubomora, ali može li ovakav zaokret da bude olakšavajuća okolnost za dobro poznatog kontroverznog biznismena?

Ukoliko posle svega ovoga želite da pogledate i video snimak njegovih najboljih fudbalskih poteza, izvolite:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.