DEFANZIVAC POTVRDIO KONTAKT SA UPRAVOM PARTIZANA: Da li je vreme za novog reprezentativca u Humskoj?
Ivan Obradović na reprezentativnom okupljanju, Foto: Vladimir Milovanović

bude se čelnici crno-belih

DEFANZIVAC POTVRDIO KONTAKT SA UPRAVOM PARTIZANA: Da li je vreme za novog reprezentativca u Humskoj?

Dete Partizana je razgovorao sa ljudima iz kluba o eventualnom povratku u tabor crno-belih

Objavljeno:

Partizan se nalazi u veliikim problemima ovih dana, ne idu ni na jednom polju, tako da je sportski sektor već naciljao mete u zimskogm prelaznom roku, a primarna meta je nekadašnji fudbaler crno-belih - Ivan Obradović.

Povremeni reprezentativac Srbije je istakao da je kontakt između njega i Partizana ostvaren, ali da još ništa nije odlučio.

- Istina je, razgovarao sam sa ljudima iz Partizana u vezi sa eventualnim povratkom u Humsku. Ne samo ja, kontaktirali su takođe i mog agenta Miroslava Stevića. Pokazali su interesovanje, razmenili smo mišljenja i predočio sam im kako stoje stvari u ovom trenutku. Videćemo šta će iz svega da se izrodi, Partizan je moj klub, ali ništa još nije izvesno u vezi sa nastavkom moje karijere - rekao je Ivan Obradović.

Obradović je prebačen u drugi tim Anderlehta, dobio je i dozvolu da igra utakmice za ovu ekipu, a dok ne reši situaciju sa briselskim klubom svi zainteresovani klubovi će morati da sačekaju.

- Rano je još za bilo kakve zaključke. Da budem precizniji, moj odgovor Partizanu nije bio ni potvrdan, niti odričan, tražio sam vreme za razmišljanje. Postoje još neke opcije i nameravam tokom novembra da razmotrim sve okolnosti, presaberem se šta je najbolje za karijeru. Posle toga, već u decembru želim konačno da rešim status i posvetim se samo pripremanju za prolećni deo sezone i fudbalu generalno - zaključio je bivši fudbaler Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.