RIVER U 90. PREKO VAR-A DO FINALA KOPA LIBERTADORES: Policija jedva odbranila sudiju da ne bude linčovan!
Policija brani sudiju od nasrtaja igrača Gremija, Foto: EPA/Antonio Lacerda

Totalna ludnica

RIVER U 90. PREKO VAR-A DO FINALA KOPA LIBERTADORES: Policija jedva odbranila sudiju da ne bude linčovan!

Da li ćemo u finalu gledati Superklasiko?

Objavljeno:

Neverovatno ludilo se dogodilo u revanš meču polufinala Kopa Libertadores između Gremija i River Plejta, a sve je bilo zakuvano sudijskim odlukama i korišćenjem VAR tehnologije.

U prvom meču u Argentini Gremio je slavio 1:0, a onda je i poveo na svom terenu i stigao do naizgled nedostižnih 2:0 u ukupnom skoru, međutim, usledio je dramatičan finiš.

Najpre su Argentinci izjednačili u 81. minutu, da bi potpuni haos na terenu i tribinama se dogodio 5 minuta kasnije.

River je postigao gol za 2:1, ali sudija najpre poništava pogodak zbog faula u napadu, ali se tada javlja VAR i arbitar odlazi da ponovo pregleda snimak.

Kada ga je pregledao, ustanovio je da je igrač Gremija igrao rukom u svom šesnaestercu i umesto poništenog gola, dosuđuje penal za River Plejt i pokazuje drugi žuti karton Brešanu i samim time isključuje ga iz meča.

I tada kreće stampedo domaćih igrača prema sudiji, napadali su ga sa svih strana i jurišali na njega dok su tribine proključale, a žandarmerija je morala da uleće na teren i sprečava da Andres Kunja ne bude linčovan od strane ozlojeđenih igrača.

Posle devetominutne pauze jedanaesterac je konačno izveden, Martinez je bio precizan i na taj način odveo argentinski klub u finale zbog gola više u gostima.

U borbi za trofej bismo možda mogli da gledamo i Superklasiko jer drugi polufinalni par čine Boka Juniors i Palmeiras, a prvi susret je dobila Boka 2:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.