PRVE REČI SANTJAGA SOLARIJA: Real Madrid mora da igra sa mu*ima!
Santjago Solari, novi trener madridskog Reala, Foto: Reuter

novi trener

PRVE REČI SANTJAGA SOLARIJA: Real Madrid mora da igra sa mu*ima!

Solari je do sada bio trener rezervnog tima Real Madrida, a kao fudbaler je nastupao u onoj eri sa Zidanom, Ronaldom, Bekamom, Figom i ostalim majstorima fudbala...

Objavljeno:

Santjago Solari je preuzeo ekipu madridskog Reala posle otkaza koji je uručen Đulenu Lopetegiju posle katastrofalnog starta sezone, pa i ubedljivog poraza od Barselone u El Klasiku od čak 5:1.

Nekadašnji "galaktikos" je već izazvao pažnju javnosti izjavom na konferenciji gde je i zvanično promovisan u šefa stručnog štaba Reala.

- Plan za prvu utakmicu je da odemo tamo i odigramo s mud**a. To je plan za sada. Prvi cilj je da pobedimo. Ekipa boluje, ali ima veliku želju odmah da preokrene tešku situaciju u kojoj su se momci našli. To je ekipa šampiona i ratnika, koja je osvojila toliko toga za ovaj klub. Situacija nije laka, ali vidim ogromnu želju da se to promeni - rekao je Solari, nakon čega je usledilo pitanje da li je on novi Zinedin Zidan:

- Ostavimo na miru Zizua, on je jedan od najvećih u istoriji Madrida. O njemu možete da kažete šta želite, ali njegovu veličinu ostavite na miru i ne upoređujte je, jer je neusporediva.

Zinedin Zidan
Zinedin Zidan foto: AP

Solari je do sada bio trener rezervnog tima Real Madrida, a za tim je kao fudbaler nastupao u onoj eri sa Zidanom, Ronaldom, Bekamom, Figom i ostalim majstorima fudbala...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.