VUJADIN SAVIĆ KAKVOG NE ZNATE: Kanga imao udes dok je pričao sa mnom, Boaći je zbog Zvezde plakao kao kiša!
Nemanja Raonjić i Vujadin Savić ispred Severa, Foto: Starsport©

odličan intervju

VUJADIN SAVIĆ KAKVOG NE ZNATE: Kanga imao udes dok je pričao sa mnom, Boaći je zbog Zvezde plakao kao kiša!

Reportažu o toj utakmici sam gledao preko sto puta, znam svaki detalj i to nam je svima omiljena utakmica. - rekao je kapiten Zvezde

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić je gostovao u emisiji Meridan sporta gde je govorio o mnogim zanimjlivim stvarima, a mi smo za vas izvukli detelja koji su nama privukli najviše pažnje.

Popularni Giska je ušao u srca Delija sa kojima ima izvanredan odnos, a poznato je da veoma često nosi majice Zvezdine navijačke grupe "Brigate".

- Imam dve majice i jedan duks od njih, to su moji drugari sa kojima sam išao kao mlađi na utakmice, kako na košarku tako i na fudbal. Ovim putem ih pozdravljam. Kada je reč o navijačima Liverpula zaista nije za poređenje, ne što sam pristrasan, ali naši navijači su mnogo bolji, uostalom videće Englezi kada budu došli na Marakanu - rekao je Vujadin Savić za Meridian.

Vujadin Savić na meču košarkaškog kluba
Vujadin Savić na meču košarkaškog klubafoto: Fonet

Sa velikom dozom emocije govorio je o nekadašnjim saigračima Le Taleku, Donaldu i Kangi, a sjajnu anegdotu je imao za poslednji razgovor sa omalneim Gaboncem sa kojim je i dalje u kontaku.

- Poslednji put kada sam se čuo sa Kangom na video pozivu imao je mali udes. Baš u toku razgovora sa mnom udario je automobilom, ali naravno nije bilo ništa strašno - prisetio se uz osmeh štoper crveno-belih.

Neizostavno je bilo pitanje o sada već legendarnom paljenju autobusa na prosavi šampionske titule.

- Jedva smo čekali da pobedimo i da počne proslava sa navijačima, prvo ispred severne tribine, pa ispred Hrama, ali desilo se šta se desilo, autobus se zapalio. Odmah nakon toga je nastala pesma, ja sam obeležen kao krivac, iako smo svi palili baklje, ulje je curilo sve vreme, autobus je moram da vam kažem, bio krš krševa iako je bio lepo zamaskiran Zvezdinim bojama, ali ne bih o tome ko je kriv. Činjenica je da smo mi palili baklje, ko je odgovoran nije ni bitno, ono što je važno je da smo osvojili titulu i sjajno se zabavili, a ovo je ostalo zapisano u istoriji - kazao je Vujadin.

Od kada se vratio u Ljutice Bogdana 28-godišnji Beograđanin Crvena zvezda je krenula da niže uspehe, ulazak u Ligu Evrope, šampionska titula, Liga šampiona, ali jedan meč Savić je izdvojio.

- Sećam se Boaćijevih suza protiv Krasnodara i Borjana kada mu je prišao i savetovao ga da ostane. Reportažu o toj utakmici sam gledao preko sto puta, znam svaki detalj i to nam je svima omiljena utakmica. Neverovatna emocija i energija je bila na toj meču - zaključio je kapiten Zvezde za Meridian.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.