MEČ ZA ISKUPLJENJE: I Čuka i Partizan u lošoj seriji, Krunić se plaši da crno-beli ne bljesnu kao u derbiju!
Simo Krunić sa saradnicima, Foto: Starsport©

pred derbi na brdu

MEČ ZA ISKUPLJENJE: I Čuka i Partizan u lošoj seriji, Krunić se plaši da crno-beli ne bljesnu kao u derbiju!

Ne bi sa ove utakmice bio loš ni remi. Mada, to neće zavisiti samo od nas. Utakmice protiv Partizana su fudbalski praznik i dokazivanje za sve nas - rekao je Simo Krunić

Objavljeno:

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Partizana ići na pobedu, ali je istakao da ne bi bio nezadovoljan i eventualnim nerešenim ishodom.

- Videćemo kako su dva vezana poraza, protiv Mladosti u Kupu i Radnika u prvenstvu, uticala na igrače. Partizan je, takođe, imao nekoliko lošijih rezultata, za njih neplaniranih, biće ovo meč za iskupljenje. Želimo da se vratimo na pravi kolosek, sigurni smo da i Partizan razmišlja na isti način - rekao je Krunić.

Može li da probudi svoju ekipu?
Može li da probudi svoju ekipu?foto: Starsport©

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Partizan u derbi meču 14. kola Super lige Srbije.Ekipa s Banovog brda je četvrta na tabeli domaćeg šampionata sa 25 bodova, dok je Partizan treći s bodom više.

- Ne bi sa ove utakmice bio loš ni remi. Mada, to neće zavisiti samo od nas. Utakmice protiv Partizana su fudbalski praznik i dokazivanje za sve nas. Normalno je da ćemo dati sve od sebe, na velikim utakmicama ponekad presudi i faktor sreće. Partizan teško gubi utakmice - rekao je Krunić.

Trener Čukaričkog je istakao da njegova ekipa mora da pokaže mnogo više nego na prethodnim utakmicama.

- Ne igra im Đerlek, Pantić je još rovit, ali imaju oni još mnogo kvalitetnih igrača. Partizan može da odigra dobru utakmicu, kao protiv Crvene zvezde, kad niko nije očekivao. Ponavljam, biće teška utakmica, mnogo više moramo da pokažemo u odnosu na prethodne. Želim samo da pružimo maksimum borbenosti, samo tako možemo do pozitivnog rezultata - rekao je Krunić.

Brđani neće biti kompletni. Meč protiv Partizana zbog žutih kartona propustiće Boris Kopitović, dok Veljko Birmančević nema pravo igranja protiv crno-belih, koji su ga pozajmili Čukaričkom pred početak sezone.

- Kopitović će nam mnogo nedostajati, kao i Birmančević. Imamo još nekoliko igrača pod znakom pitanja, tako da protiv Partizana nećemo moći da izvedemo najbolji sastav. Ipak, to je prilika za druge igrače da se nametnu - rekao je Krunić.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana je na progromau u sredu od 16.30 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.