DO JUČE SU GA MRZELI IZ DNA DUŠE: Ali je zbog gesta na El Klasiku, Đerar Pike zaradio poštovanje navijača Reala!
Đerar Pike je ovim gestom zaradio poštovanje navijača Reala, Foto: Printscreen/Twitter/@XaviTempo_

Niko to nije očekivao

DO JUČE SU GA MRZELI IZ DNA DUŠE: Ali je zbog gesta na El Klasiku, Đerar Pike zaradio poštovanje navijača Reala!

Iako je on na neki način i simbol Barselone i Katalonije, sa druge strane je veliki sportista pun poštovanja za protivnika

Objavljeno: 09:34h

Osim o debaklu Reala i rapsodiji Barselone u El Klasiku odigranom u nedelju i smeni trenera "kraljevskog kluba", Hulena Lopetegija, navijači i ljubitelji fudbala govore i o Đeraru Pikeu.

Iako je defanzivac Barse na neki način i simbol Katalonije i javno podržava njenu nezavisnost, sada je uspeo da zaradi poštovanje od strane navijača Reala kojima je bio možemo reći čak i najomraženiji od svih u timu sa "Kamp Noua".

Razlog za to jeste njegov gest tokom utakmice koji je mnoge iznenadio, a odnosi se na trenutak kada su navijači Barselone krenuli da vređaju njegovog reprezentativnog saigrača Serhija Ramosa.

Kapiten "kraljevskog kluba" se našao na meti zvižduka i uvreda navijača Barse, a u jednom momentu je skoro ceo stadion počeo da skandira "Serhio Ramos, k***in sin".

U tom trenutku je Pike podigao visoko ruku i prstom počeo da vrti navijačima i pokazuje im da to ne smeju i ne treba da pevaju, jer se ipak radi o jednom od najboljih igrača koje je Španija ikada imala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.