TABU TEMA U CRNO-BELOM SVETU: Ivica Iliev pričao o ostavci u Partizanu!
Ivica Iliev, Foto: Filip Plavčić

I DALJE VERUJEM!

TABU TEMA U CRNO-BELOM SVETU: Ivica Iliev pričao o ostavci u Partizanu!

- Zoran Mirković je napravio igru, bolji smo i dominantniji od većine rivala - istakao je

Objavljeno:

Ivica Iliev se posle dužeg vremena oglasio u javnosti, a sve povodom loših rezultata koje Partizan beleži ove jeseni, za razliku od nekih prošlih sezona otkako je on sportski direktor kluba iz Humske.

- Prvi sam koji je spreman da preuzme odgovornost i sada smatram sebe odgovornim zbog slabijih rezultata. I dalje verujem u kvalitet ekipe, stojim iza svega što je urađeno i moram priznati da nam se dešavaju neke nesvakidašnje stvari. Zoran Mirković je napravio igru, bolji smo i dominantniji od većine rivala - rekao je Iliev u intervjuu za Novosti.

Ivica Iliev
Ivica Iliev foto: Filip Plavčić

Onda se osvrnuo i na mogućnost ostavke, koju je najavljivao početkom sezone.

- Kada se kaže odgovornost najlakše je otići. Imao sam odrešene ruke od strane uprave, niko mi se nikada nije mešao u rad i na tome im se iskreno zahvaljujem. Bilo je i mnogo lepih stvari i osećam potrebu da sve dalje poteze vučem u dogovoru sa njima. Ukoliko bih osetio da mi čelni ljudi ne veruju, otišao bih. Gledam se i ja u ogledalu, ali odlazak na prvu loptu, ukoliko se veruje u ovu priču, ne bi bio u redu. Kada dobijem naznaku i signal uprave, otići ću, nije nikakav problem, a sam nikada nisam bežao.

Nezadovoljstvo navijača traje već duže vreme, a Iliev dobro zna šta sve može da izazove serija slabih rezultata.

- Nebitan sam ja ili bilo ko iz uprave - ko god da dođe odmah dobija opoziciju i kritičare, uvek se traži više i bolje. Navijači imaju pravo da negoduju, nekad te voli više ili manje ljudi, ali kada se prosipaju bodovi, nezadovoljstvo je opravdano - dodao je između ostalog Iliev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.