ONI SE NAŠLI PAMETNI DA PROZIVAJU NEKOG! Navijači Marseja PSŽ-u: Kupili ste Zvezdu, ali nećete i Ligu šampiona!
Navijači Olimpika iz Marseja sa transparentom na račun Zvezde i PSŽ-a, Foto: Printscreen/Youtube/Passion Ultras

Sram ih bilo

ONI SE NAŠLI PAMETNI DA PROZIVAJU NEKOG! Navijači Marseja PSŽ-u: Kupili ste Zvezdu, ali nećete i Ligu šampiona!

A zaboravili su kakvu dokazanu istoriju nameštanja ima njihov klub

Objavljeno: 09:15h

Tokom vikenda je u francuskoj odigran najveći derbi između Olimpika iz Marseja i Pari Sen Žermena koji je završen pobedom "svetaca" 2:0.

Međutim, ono što je posebno upalo u oči javnosti jeste transparent kojim su navijači marsejskog kluba hteli da isprozivaju najvećeg rivala i ponize ga aludirajući na nedavna pisanja "L'Ekipa".

- Kupili ste Crvenu zvezdu, ali vam to neće pomoći da kupite "žutu zvezdicu" - pisalo je na transparentu, a to je jasna aluzija na osvajanje trofeja Lige šampiona, ali i pisanje francuskih medija da je meč između PSŽ-a i Zvezde namešten.

Time su hteli da podsete da oni imaju žutu zvezdicu iznad kluba koja simbolizuje osvajanje pehara prvaka Evrope, dok klub iz Pariza to nema.

Međutim, kratko je pamćenje navijačima Olimpika koji očito zaboravljaju kako su osvojili tu jedinu Ligu šampiona s početka 90-tih godina prošlog veka.

Njihov tadašnji gazda Bernar Tapi je neko ko je poznat po nameštanju i kupovini utakmica i zbog toga je izbačen iz fudbala, a velike su sumnje da su baš uz pomoć nameštaljki i malverzacija došli do "ušatog trofeja" 1993. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.