Drugi tim Barselone odoleo Valensiji na polupraznoj Mestalji! (VIDEO)

Katalonci za istoriju

Drugi tim Barselone odoleo Valensiji na polupraznoj Mestalji! (VIDEO)

Kaznena ekspedicija iz Katalonije će u finalu igrati sa boljim iz dvomeča Sevilje i Selte, Andalužani brane prednost od 4:0 iz prvog meča
Objavljeno: 23:37h

Nakon velike pobede u prvom polufinalnom duelu Kupa Kralja, Barselona je uspela da ostane neporažena u drugoj utakmici protiv Valensije, a konačan rezultat je bio 1:1. "Slepi miševi" su znali da je nemoguća misija nadoknaditi zaostatak od čak sedam golova, ali su u meč ušli sa planom da pokušaju bar malo da operu obraz posle velikog debakla.

Luis Enrike se, logično, odlučio da na teren izvede ekipu koja ove sezone ima manju minutažu, ne računajući Ivana Rakitića. Geri Nevil je takođe promešao karte.
Tim sa Mestalje stiže u prednost u 39. minutu preko Alvara Negreda. Bivši napadač Mančester Sitija je izbio sam pred golmana Ter Štegena i pokušao da ga lobuje. Nemac je tu nameru osujetio, ali se lopta vraća nazad španskom napadaču koji je sprovodi u nebranjenu mrežu. Zanimljivo je da je i ovaj šareni sastav Katalonaca uspeo da tokom utakmice održava visok procenat poseda lopte. Kada se činilo da će Valensija zabeležiti pirovu pobedu, javio se relativno nepoznati Vilfrid Kaptum koji nakon asistencije Kamare u 84. minutu rutinski postiže gol iz kaznenog prostora za konačnih 1:1. Ovaj gol je doveo Barselonu do kote 29 kada se radi o uzastopnim mečevima u kojima nisu izgubili u svim takmičenjima, što je istorijski rekord ovog kluba. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.