ZVEZDA JE U MOM SRCU, DALA MI JE VASKRSNUĆE: Bivši as crveno-beli as bio na pragu bankrota, ali...
Foto: Dado Đilas

nije mu bilo lako

ZVEZDA JE U MOM SRCU, DALA MI JE VASKRSNUĆE: Bivši as crveno-beli as bio na pragu bankrota, ali...

Ne kažem da je to najbolji put, ali ponekad to je jedini put koji imaš - rekao je Le Talek

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek prisetio se sa mnogo emocija boravka u crveno-belom taboru, a osvrnuo se i na neke ne tako lepe momente u fudbalskoj karijeri.

- Bio je to dolazak u budućnost s mnogo potencijala. Crvena zvezda je poseban klub u mom srcu, klub najzaslužniji za moje fudbalsko vaskrsnuće - kazao je Francuz.

Le Talek je u Ljutice Bogdana došao 2016. godine, nije se odmah adaptirao na zvezdu, ali je nakon što ga je Miodrag Božović prekomandovao na štopersku poziciju potpuno se preporodio i karijera mu je krenula uzlaznom putanjom.

Ipak, u jednom trenutku karijere ljubimac zvezdaša je bio u velikim problemima i vrlo lako je mogao da završi svoj fudbalski put.

- Želim da pokažem svima da je moguće vratiti se u Ligu 1 i biti konkurentan najjačima na svetu, uprkos tome što sam najveći deo karijere proveo na istoku Evrope. Ne kažem da je to najbolji put, ali ponekad to je jedini put koji imaš. Zato sam polomio vrata, kako bih se vratio kući bolji.

28-godišni štoper je imao i epizodu u ukrajinskom Hoverlu koja je mogla da ga košta bankrota.

- Stalno mi je u glavi samo bilo da sve ovo radim kako bih otišao u bolji klub. Fudbal me je spasao. Da nisam toliko voleo ovu igru, verovatno bih tada završio - istakao je Monpeljea.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.