OVE GODINE JE BILO TEŽE UĆI U LIGU EVROPE, NEGO U LIGU ŠAMPIONA: Vladimir Vuletić bio gost Espresa na Sajmu medija!
Vladimir Vuletić i Uroš Marjanović, Foto: Filip Plavčić

GLEDAJTE UŽIVO

OVE GODINE JE BILO TEŽE UĆI U LIGU EVROPE, NEGO U LIGU ŠAMPIONA: Vladimir Vuletić bio gost Espresa na Sajmu medija!

Verujemo da vas sve interesuje šta popularni Profa ima da kaže o stanju u klubu u čijem vođstvu učestvuje...

Objavljeno: 14:59h

Od 14:30 gost portala Espreso.co.rs na Sajmu medija biće potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, sa kojim ćemo razgovarati o aktuelnoj situaciji u klubu iz Humske, greškama i dobrim potezima uprave, slabijim rezultatima tokom dosadašnjeg dela sezone i aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu.

Jedan od čelnih ljudi kluba iz Humske 1, koji je inače i profesor na Pravnom fakultetu, našao je vremena u svom gustom rasporedu kako bi sa nama popričao apsolutno o svemu što zanima jednog navijača Partizana, ali i ljubitelja fudbala u Srbiji.

1 / 2 Foto: Filip Plavčić

Koja dugovanja sada najviše more crno-bele?

- Najsvežija dva slučaja. Jedan je vezan za transfer iz tadašnjeg Mogrena, kao i transfer Stefana Savića koji je vredeo oko 250.000 evra. Ta dva dugovanja iznose preko 400.000. Partizan na dnevnom nivou rešava te "kosture iz ormara" koji se stalno pojavljuju. Nama je jasno da moramo da se borimo sa time.

Koliko je neigranje u Ligi Evrope udarac za "džep" crno-belih?

- U pravu ste, ali delimično. Partizan je ostao uskraćen za priliv iz grupne faze Lige Evrope, ali nije ostao uskraćen za priliv sveg novca. Partizan je igrao osam utakmica u kvalifikacijama, poražen je samo jednom. Prihodovao je. Ove godine je, takođe, Partizan najbolje rangiran u svojoj istoriji kada je UEFA rang lista u pitanju. Da je žreb za baraž za Ligu Evrope bio održan posle trećeg kola, kako i treba da bude, a ne posle drugog, crno-beli bi bili povlašćeni, pa ne bi mogli da igraju sa ekipama poput Bešiktaša. Sve u svemu, možemo reći da smo bili svesni da je ove godine teže ući u Ligu Evrope nego u Ligu šampiona. To govorim sa punom odgovornošću - istakao je Vuletić između ostalog.

Šta je sve rekao na našem štandu na Sajmu medija, pogledajte u priloženom video snimku:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.