PROŠAO SAM KROZ TORTURU! DVA SAIGRAČA SU ME BAŠ RAZOČARALA: Luka Milivojević nastavlja da bljuje vatru!
Luka Milivojević, Foto: Starsport©

OPET JAKE REČI

PROŠAO SAM KROZ TORTURU! DVA SAIGRAČA SU ME BAŠ RAZOČARALA: Luka Milivojević nastavlja da bljuje vatru!

- Ja ću za pet godina pričati isto, jer je istinu najlakše pričati

Objavljeno: 13:49h

Ne prolazi priča oko Luke Milivojevića i fudbalske reprezentacije Srbije, tačnije vrhuške srpskog fudbala.

Pre nekoliko meseci, kapiten Kristal Palasa je precrtan sa spiska za Ligu nacija i sve dalje obaveze pod Mladenom Krstajićem, a kao glavni razlog za to navele su se optužbe da je upravo Luka vrbovao nekolicinu igrača za menadžera Falija Ramadanija.

- Mislim da su se oni opredelili za onu našu ’napad je najbolja odbrana’. Napali su me da bi sebe branili. Znam da ima mnogo igrača koji znaju sve što ja znam. I koji nemaju petlju da kažu ono što treba da kažu i što treba da se zna. Isto tako znam da ima i vas novinara koji znate svašta i smeli biste da kažete, ali vam neko ne da. Suština je da će istina kad tad izaći na videlo. A verujte mi, izaći će u vrlo, vrlo bliskoj budućnosti. Za deset dana, mesec dana, dva meseca... I znaće će ko je šta radio, s kim je radio i kako je radio. A ja ću za pet godina pričati isto. Zato što je istinu najlakše pričati - rekao je Milivojević u fantastičnom intervjuu za MOZZART Sport.

Krstajić i Kokeza
Krstajić i Kokeza foto: Reuters

Koja je to istina?

- Mislim na njihov rad. Kako su radili, šta su radili, s kim su radili. Poznajem nas igrače koji smo bili u Rusiji i ne mogu da kažem ništa loše ni za jednog od tih momaka. Držali smo se zajedno. Ali većina njih koji nisu igrači, a bili su tamo, nisu dorasli takvom poslu i takmičenju. Mislim da nisu razumeli ulog takmičenja kao što je Mundijal. Nisu razumeli šta to znači reprezentaciji, narodu, Srbiji. Govorim o pravim ljudima koji su uložili ogromne napore da vole i bodre tu reprezentaciju. Potrošili su veliki novac da bi otišli u Rusiju, bodrili tu reprezentaciju i mi igrači smo to osetili. Ali da bi igrači izneli maksimum, moraš da imaš maksimalnu podršku ljudi oko sebe I tehničku, i taktičku i pripremnu. Mi to nismo imali. Tamo je bilo 20 i kusur igrača koji su posvetili maksimum da se napravi uspeh. Za ove koji su bili oko igrača, nisam siguran. S fudbalske i sa bilo koje strane - dodao je.

Predrag Rajković
Predrag Rajković foto: Starsport©

Posebno su mu zasmetale izjave saigrača Lukića i Rajkovića.

- Prošao sam kroz medijsku torturu, izrečeno je mnogo laži. Ono što je meni drago je da svi ti igrači koji su bili tamo sa mnom znaju da sve to što su rekli nema veze sa istinom. Ali mi je jasno u neku ruku što se ne oglašavaju... Neće niko nikome da se zamera - jasan je kapiten Palasa.

Luka u dresu reprezentacije
Luka u dresu reprezentacije foto: Nebojša Mandić

Postoji i jedan način da Luka opet zaigra za reprezentaciju:

- Uvek prihvatam izvinjenje. Ali uz obrazloženje zašto je to uradio. Treba biti čovek. Ljudi, ovo je sport, ovo nije politika. Treba da se baziramo na sportu, a ne na biznisu, politici, dilovima i talovima. Ovo je reprezentacija. Nešto iznad kluba. Ali ja sebe u ovoj reprezentaciji trenutno ne vidim. Zašto? Zato što se tamo ne dešavaju fudbalske stvari. Tako to ja vidim. Tačka - kaže Milivojević.

Ceo intervju možete da pročitate na MOZZART Sportu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.