ZAŠTO SALAH NIJE SLAVIO GOLOVE PROTIV ZVEZDE? Da li Klop ima razloga za brigu?
Mohamed Salah napušta teren, Foto: AP

liga šampiona

ZAŠTO SALAH NIJE SLAVIO GOLOVE PROTIV ZVEZDE? Da li Klop ima razloga za brigu?

Čak je i trener Liverpula Jirgen Klop pričao o Salahovom neobično mirnom ponašanju prilikom postizanja golova

Objavljeno:

Legenda holandskog fudbala Rud Gulit izrazio je čuđenje ponašanjem napadača Liverpula Mohameda Salaha koji, po svim ocenama, skromno proslavlja pogotke.

Salah je dva puta savladao Milana Borjana na meču Lige šampiona na Enfildu ali mnogi su primetili da reprezentativac Egipta ne proslavlja golove.

- Uopšte ne razumem njegove reakcije. Šta to znači? Postigao je gol u Ligi šampiona, pa trebalo bi da bude srećan. Ne znam je li to neka njegova poruka? Mislim da bi trebalo da bude zadovoljan, jer nije postigao mnogo golova od početka sezone. Zato mi je njegova reakcija jako čudna - rekao je Gulit koji sada radi kao stručni komentator

Mohamed Salah vara Borjana
Mohamed Salah vara Borjana foto: AP

Čak je i trener Liverpula Jirgen Klop pričao o Salahovom neobično mirnom ponašanju prilikom postizanja golova. - Mohamed je savršeno srećan, sve je u najboljem redu. Što se tiče njegove reakcije, bio je jako daleko od mene, tako da nisam mogao dobro da vidim njegov izraz lica. Primetio sam da je bio srećan kada sam ga izvodio iz igre - izjavio je Klop.

Jirgen Klop
Jirgen Klop foto: AP

Bivši fudbaler Arsenala Martin Kion, koji takođe radi kao stručni konsultant, mišljenja je da nije nekakvo nezadovoljstvo egipatskog fudbalera, već pre da je u pitanju njegova skromnost. - Imam utisak da pokušava da ostane skroman. Način proslave sugeriše da on shvata koliko je srećan što ima priliku da se bavi ovim sportom. Polako se vraća u formu, mada je protiv Crvene zvezde bilo nekoliko momenata kada mu nije išlo kako je želeo u samoj završnici. U jednoj situaciji je demonstrirao vrhunski prijem lopte, a u drugoj je morao bolje da reaguje i postigne gol - zaključio je Kion.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.