ZDJELAR: Danas je novi dan! Najvažnije je da smo izgledali kao tim!
Saša Zdjelar protiv Crvene zvezde, Foto: Starsport©

DEFANZIVNI VEZISTA OPTIMISTIČAN

ZDJELAR: Danas je novi dan! Najvažnije je da smo izgledali kao tim!

Sledeći meč crno-bele očekuje u subotu kada dočekuju kruševački Napredak

Objavljeno:

Partizan je ove srede slavio u Kupu nad Zemunom i plasirao se u narednu rundu tog takmičenja, a svoj osvrt na taj meč dao je i defanzivni vezista crno-belih Saša Zdjelar za zvanični sajt crno-belih.

- Danas je već novi dan i Kup utakmica je iza nas. Nije bilo nimalo lako, posebno ako se uzme u obzir da smo prošlu utakmicu igrali nerešeno i da smo bili pod velikim pritiskom. Ni sam teren nije bio idealan za igru, ali je najvažnije da smo izgledali kao tim. Posebno prvo poluvreme. Posle drugog gola smo se malo povukli i pokušali da privedemo utakmicu kraju. I golman Stojković je imao svoj dan i spasao nas je u nekoliko situacija - rekao je Zdjelar.

Sledeći meč crno-bele očekuje u subotu kada dočekuju kruševački Napredak, u 13. kolu Superlige gde zaostaju devet bodova za liderom Crvenom zvezdom. - Što se tiče ekipe Napretka, oni su dobra ekipa sa kojom nikada nije lako. Mi moramo gledati isključivo nas, nastaviti niz i pobeđivati. Svi znamo šta se od nas očekuje - dodao je vezista Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.