PARTIZAN PROŠAO U NAREDNO KOLO KUPA, ALI PLATIO DANAK: Oglasio se doktor o težini povrede Dače Pantića!
Danilo Pantić vs Zemun, Foto: Starsport©

SLOŽIO UTISKE

PARTIZAN PROŠAO U NAREDNO KOLO KUPA, ALI PLATIO DANAK: Oglasio se doktor o težini povrede Dače Pantića!

- Našao sam se na pravom mestu u pravo vreme - rekao je Marković

Objavljeno: 19:25h

Golovima Svetozara Markovića u 50. minutu igre i Gorana Zakarića u 89. Partizan je došao do pobede u 1/8 finala Kupa Srbija nad Zemunom rezultatom 2:0 u Gornjoj Varoši.

Svoje prve utiske izneo je mladi štoper Partizana.

Veoma teška utakmica, ali upravo onakva kakvu smo očekivali od ekipe Zemuna. U prvom poluvremenu smo imali šanse, lopta je bila uglavnom u našem posedu, ali u završnici nismo bili mirni i nismo uspeli da iskoristimo šanse. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu do postignutog gola, da bismo smo se potom povukli, što nije trebalo da uradimo. Kada se saberu utisci možemo biti zadovoljni, jer smo pobedili i nastavili takmičenje u Kupu Srbije.

Gol si postigao posle sjajne akcije Pantića i Jankovića iz prekida?

Uigravali smo dosta akcija na treninzima, ali moj gol nije bio uigran. Dača i Mare su lepo odigrali, Mare savršeno centrirao na peterac, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme.

Već u subotu nas čeka 13. kolo SLS i utakmica protiv ekipe Napretka.

Niz utakmica koji dolaze u narednih desetak dana je veoma težak. Tu je i vanredno kolo u sredu. Napredak je veoma nezgodan i očekuje nas ozbiljna borba na našem terenu. Sada se spremamo za subotu i već smo svim mislima u tome.

Oglasio se i Zakarić.

Prvo poluvreme je bilo dosta čvrsto sa obe strane. Imali smo nekoliko polušansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. U drugom poluvremenu smo krenuli dosta agresivnije, postigli gol posle desetak minuta igre što nam je olakšao dalji tok utakmice. Imao je i Zemun svojih šansi, ali na sreću nisu dali gol. Pred sam kraj utakmice postigli smo i drugi gol i rešili pitanje pobednika što nam je bilo od izuzetne važnosti, jer su ovakve utakmice pune iznenađenja, ali mi to nismo dozvolili. Zemun se pokazao kao nezgodan protivnik, ali najvažnije je da smo prošli dalje u četvrtfinale − zaključuje bosanski reprezentativac.

Inače, na ovom meču se povredio Danilo Pantić, koji je usled povrede zadnje lože morao da napusti teren, a povodom njegovog "slučaja" oglasio se i doktor crno-belih Ilija Rosić.

- Dača Pantić je, kao što znate, usled povrede zadnje lože morao da napusti utakmicu. Za 24h je zakazano snimanje magnetnom rezonancom, potrebno je toliko vremena da prođe, kada će se znati sve detaljnije - o težini povrede, toku oporavka i drugo - rekao je Rosić.

Dakle, Grobari će morati još malo da strepe...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.