PARTIZANOVAC BRANKO RUŽIĆ ZA ESPRESO: Ne likujem nad Zvezdinom sudbinom! Tri gola će maksimalno pasti na Enfildu!
Branko Ružić o šansama Zvezde protiv Liverpula, Foto: Espreso

Savet za kladioničare

PARTIZANOVAC BRANKO RUŽIĆ ZA ESPRESO: Ne likujem nad Zvezdinom sudbinom! Tri gola će maksimalno pasti na Enfildu!

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu je govorio o šansama crveno-belih protiv Liverpula

Objavljeno: 15:25h

Crvena zvezda igra protiv Liverpula na "Enfildu" u 3. kolu grupe C Lige šampiona.

Jasno je da je srpski klub apsolutni autsajder u duelu sa prošlosezonskim finalistom ovog takmičenja, ali nada uvek postoji.

Na Sajmu medija, gost na štandu Espresa bio je i političar Branko Ružić, bivšeg potpredsednika Partizana i navijača Zvezdinog najvećeg rivala.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave je na pitanje šta očekuje na meču u Liverpulu, istakao da on ne spada u one partizanovce koji se raduju visokim porazima najvećeg rivala.

- Ja zaista nisam od onih koji seire nad sudbinom i prethodnom utakmicom koju je Zvezda protiv Pari Sen Žermena zahvaljujući golmanu Borjanu izgubila samo sa tim rezultatom. Očigledna je razlika u klasi, ne može se spočitavati Zvezdi da je nešto mogla da uradi tamo. Mislim da je sada Liverpul pod pritiskom da pobedi sa većom gol razlikom i da se rezultatski osigura u toj grupi praktično. Mislim da je to šansa Crvene zvezde, ali moja procena je da neće pasti više od tri gola. Sad ko će kome da da. Realno je da će Liverpul da da Zvezdi, ali ko zna - rekao je Ružić uz savet za kladioničare.

BONUS VIDEO:

(D. Zlojutro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.