ŽELIŠ TRENERA, PLATI KOMPENZACIJU: Real Madrid za Kontea mora Čelsiju da plati 10,8 miliona evra
Antonio Konte, Foto: Reuter/Lee Smith

SVE KOŠTA

ŽELIŠ TRENERA, PLATI KOMPENZACIJU: Real Madrid za Kontea mora Čelsiju da plati 10,8 miliona evra

Engleski tim isplaćuje Italijana tokom poslednje godine ugovora

Objavljeno: 17:45h

Fudbalski klub Real Madrid i dalje je zainteresovan za trenera Antonija Kontea, ali bi morao da plati Čelsiju 10,8 miliona evra, kako bi italijanskog trenera oslobodio ugovora sa londonskim klubom.

Tim iz Londona je pre isteka ugovora, u julu, otpustio Kontea, ali ga i dalje isplaćuje, tokom poslednje godine tog ugovora. U slučaju da neki klub želi da ga angažuje, moraće da plati kompenzaciju Čelsiju.

Kako su preneli španski mediji, upravi Reala bi bilo jednostavnije da, u slučaju da otpusti trenera Đulena Lopetegija, do kraja sezone postavi privremenog trenera i onda sačeka da Konte postane slobodan. Real ne postiže očekivane rezultate, ekipa igra slabo, pa su navijači nezadovoljni, a neki od njih tražili su da Lopetegi napusti klub. Među kandidatima za privremenog trenera su trener rezervnog tima Reala Santjago Solari i bivši fudbaler Reala Guti.

Sajt "Kalčomerkato" preneo je da predsednik Reala Florentino Perez veoma ceni Kontea i da veruje da bi Italijan vratio veru, ali i radnu etiku među fudbalere kraljevskog kluba, dok je list "AS" preneo je početkom nedelje da je uprava Reala i drugi put kontaktirala Kontea, odmah posle poraza od Levantea, u subotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.